Bantu Jadi Blogger no 1

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, siapa yang tak nak jadi Blogger no 1 di Malaysia atau Indonesia malah mungkin 1Dunia. Menjadi blogger no 1 dunia seperti Problogger.net pasti akan menghasilkan bukan sahaja income tetapi juga network yang besar dari seluruh dunia. Entri kali ni bukan nak bagi tips untuk jadi blogger no 1 tetapi nak bantu 2 teman blogger untuk jadi blogger no 1. 2 Blogger ini memang banyak jasa kepada blog denaihati jadi bak pepatah orang tua buat baik balas baik buat jahat jangan sekali.

Emilayusof.com banyak membantu design header dan banner blog denaihati. Emilayusof.com perlukan bantuan semua visitor denaihati untuk ramai-rami klik button FB Like/Suka di entri contest IMASTRAVEL yang dianjurkan oleh MASTRAVELLER.COM. Hadiah jadi blogger no 1 untuk contest ini memang menarik iaitu percutian di Paris dan Auckland (percutian impian aku yang belum jadi kenyataan) serta 1 muka surat di Yahoo Travel. Jom ramai-ramai kita klik FB Like/Suka di akhir entri emila @ Of Vongole and the cafe latte (ada 60 LIKE ketika entri ini dibuat). Aku juga ada banyak pengalaman merantau yang aku abadikan di @ Travelog Denaihati.

Ariffshah.com pula banyak membantu backdoor blog denaihati. Ariffshah.com sedang berjuang untuk menjadi blogger no 1 untuk contest anjuran Famousblogger dan CommentLuv yang menyediakan hadiah USD1000 (lumayan tu). Untuk memastikan Ariffshah.com jadi blogger no 1 joom ramai-ramai kita RETWEET setiap hari dan tinggalkan komen sebanyak yang boleh @ How I Got 50K Pageviews for A Single Post in A Day atau boleh juga terus blog Ariffshah.com ( ketika entri ini ditulis ada 361 ReTweet).

Terima kasih kepada semua yang sudi klik button LIKE FB emilayusof.com dan retweet serta komen untuk Ariffshah.com dan kalau nak canggih lagi kenapa tidak copy paste entri ini dan buat special entri untuk bantu teman blogger kita jadi blogger no 1.

TERKINI (11.25PM)

1. EMILAYUSOF.COM : 495 (last vote 31/3/2011)

2. ARIFFSHAH.COM : 503

[ad#nuffnang336]


Spread the love

63 Comments

  1. Pingback: 5 Blog Paling Kerap Di Lawati 2011 | aktechpage.com

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!