Tahniah Blogger Ariffshah dan Emilayusof

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terharu sungguh bila tengok teman blogger yang kita bantu melalui entri Bantu Jadi Blogger no 1 menang contest yang mereka sertai. Baru hari ini aku berkesempatan nak menulis ucapan tahniah kepada Ariffshah dan Emila Yusof kerana selama 2 minggu ni sebenarnya aku hanya berblogging dengan iPhone kerana berada di luar negara jadi agak terbatas nak blogwalking.

Ariffshah dapat tempat kedua tapi aku kurang selidik apa hadiah yang dia menang cuma yang pasti Ariff kongsikan kemenangan itu dengan Give Away tunai bernilai RM500 dah join ke kalau belum joom ke Blog Arifshah.

Emila Yusof juga menang tempat kedua dan hadiahnya lumayan juga lah bercuti di Cape Town tau ke kat mana heee dan Seoul yang famous dengan K-Pop tu ya!!. Emila Yusof pun ada bagi give away kepada pengundi bertuah yang telah bantu beliau menang contest.

Itu lah buktinya bila kita kerja dalam pasukan apa juga boleh dicapai. Kenapa kita tak jadikan network yang besar untuk kebaikan semua blogger bukan sekadar contest tapi lebih dari itu. Kepada yang dah join Empire Avenue (yang belum klik lah link ni) carilah community Denaihati Network yang aku dah create banyak yang kita boleh buat bersama di masa ke depan.

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]

52 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!