Iklan

Terima kasih kerana berminat untuk beriklan

Kepada syarikat Korporat, SME, Usahawan, NGO, Badan Kerajaan dan Blogger yang berminat untuk mengiklankan peluang perniagaan, produk, perkhidmatan dan majlis. Berbagai bentuk pengiklanan disediakan seperti advetorial, banner, iklan baris di blog Denaihati dan perkongsian di sosial media Denaihati. Untuk mengenali Denaihati lebih rapat sila baca Biodata Denaihati.

Klien Denaihati

Antara International Brand yang pernah menggunakan khidmat iklan Denaihati adalah Honda Malaysia, Toshiba Malaysia, Intel Malaysia, Strawbery Park Cameron Highland, Sharp, Malaysian Mosaics Berhad, Pegeout Malaysia, Hyundai Malaysia, MDEC, Yeo’s Malaysia dan National Geographic.

Statistik Denaihati

1. Trafik

2. FB Fanpage Denaihati Network

3. Google Pages


 

4. Penghargaan

5. Anugerah 

6. Aplikasi

Blog Denaihati sudah mempunyai aplikasi iOS dan Android yang dibina sejak 2014. Beratus pembaca dan follower telah download aplikasi Denaihati di smartphone mereka untuk memudahkan mereka membaca entri-entri terbaru.

7. Analisa SEO

Banyak advertorial pengiklan tersenarai di top 10 Google.com.my. Kedudukan top 10 Google akan dapat membantu pengiklan mendapat trafik berterusan selagi advetorial tersebut tersenarai di top 10 Google.

8. Kedai Online

Denaihati juga menyediakan kedai online iaitu Denaisell.com khas kepada pelanggan yang tidak mempunyai platform online untuk memasarkan produk mereka.

Harga Package Iklan Korporat

Sila gunakan pautan di bawah untuk mendapatkan sebut harga terkini pakej pengiklanan korporat.

Email : Contact atau email ke admin [@] denaihati.com

Terima kasih kepada yang sudah beriklan @Denaihati.

Astro Dulux Honda Hyundai Intel Lazada LG MaTiC Mitsubishi Electric MML National Geographic Nile.com.my Ninetology Old Town White Coffee Petronas Peugeot Serverfreak Webhosting Sharp Suzuki Toshiba Yeo's

169 Comments

 1. Tahniah Denaihati.com atas konten yang informatif dan berguna!
  Fungsi Mobile user friendly ios dan android menerusi telefon bimbit benar-benar memudahkan pembaca
  Semoga terus sukses!

 2. Semoga jaya selalu Denaihati
  Dari saya Rezky FM from Denaihati Indonesia.
  Kami disini akan belajar dari senior yang ada di Denaihati Network.
  Sukses selalu

 3. kalau dapat iklan website kat sini sebulan ,agak agak bertambah tak jualan kita ye, kekadang kita syok sendiri dalam menulis dalam blog ni kan

 4. denaihati…sy ingin bkongsi dengan anda dan pelawat2 blog anda tentang satu industri baru di Malaysia yg sy lihat hari ini masih segar dan sgt HEBAT! yg mana kita dpt menjana pendapatan berterusan melalui program ini., dan yg best nya program ini dah mendapat pengiktirafan dari MDEC,MSC,ARFF,ISQ dan byk lg..sesiapa yg berminat hubungi phone numb ni 0179230842

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!