iPad 2 Malaysia tips untuk dapat percuma

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, iPad 2 Malaysia masih belum dilancarkan tetapi peminatnya yang sedang menunggu memang ramai. Blogger yang nak iPad 2 percuma melalui contest iPad 2 Malaysia pun semakin ramai. Siapa yang tak nak iPad 2 percuma ibarat dunia di hujung jari tapi bukan mudahkan. Tiada yang mudah dalam hidup inikan.

Berbagai cara promosi yang dibuat oleh peserta untuk dapat iPad 2 percuma antaranya create banner yang kreatif di sidebar dan entri baru serta buat entri baru yang dilink kepada entri tertentu di blog denaihati.

Sekadar cadangan mungkin juga peserta boleh buat review blog denaihati dengan mencadangkan beberapa entri yang baik untuk dilawati oleh teman-teman blogger tanpa memasukkan link entri tersebut. Cara begini ibarat menyelam sambil minum air trafik dapat bounce rate juga rendah.

Kepada yang belum join masih belum terlambat boleh terus ke Contest iPad 2 Malaysia. Join contest ni bukan sahaja dapat hadiah tetapi juga dapat kenalan, trafik, SEO dan keywords (tak caya tengok kat google search).

[ad#nuffnang336]

196 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!