10Malaysia Top Link dan Commentator Jun @Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, sepatutnya dah lama aku keluarkan keputusan ini tetapi kerana nak fokus kepada contest pilih juara piala dunia maka aku tangguhkan sehingga hari ini. Aku ucapkan terima kasih kepada 89 blogger yang dah berani ikut serta contest “Hidup Untuk Memberi” yang menyediakan 2 hadiah utama Notebook Acer Aspire One.

Acer Aspire One idaman kalbu

Berikut ada 10Malaysia top link referrer Jun 2010 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3.

1. wawwi – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati
2. amriawan – RM30
3. kulanzsalleh – RM20
4. benashaari
5. stewardjohn
6. yanmieonline
7. anazkia
8. aizuddin
9. mieran87
10. mohdhafizuddin

Berikut ada 10Malaysia top commentator Jun 2010  dan hadiah untuk top 3.

1. Steward John – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati
2. Bang Iwan – RM30
3. mieran – RM20
4. anazkia
5. qimie
6. Tukiran
7. rashid
8. kulanz
9. MrSup
10. zuriey

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online Mall,eQurban.com, iks1Malaysia dan Kulanzsalleh.com (masih ada beberapa lagi dalam perbincangan). Kalau dapat sponsor iPhone 4 mesti best kan!!!. Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah. Denaihati menuju Pageview ke 100ribu sebulan insyallah dengan sokongan semua.
Semuga ada sedikit ILMU dalam blog ini yang boleh dijadikan pedoman hidup.
p/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebookdan Twitter.

[ad#advertlets336]

364 Comments

            1. “kalau bang iwan bisa berapa pula”

              Dengan kadar kecepatan Bang Iwan komentar, rasanya boleh sampai 50 ribu komentar.. hehe. Gurau jer tu Bang Iwan

            2. “kalau top referall mungkin boleh berusaha lagi tapi top komentator mari kita amankan 1 2 dan 3”

              Rasanya tak nak mencuba top referal tu.. hanya tinggal beberapa hari lagi.. bagaimana nak menarik orang…

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!