5 Blog paling kerap dilawati 2011

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kali ini nak mulakan projek yang agak berbeza semuga mendapat kerjasama daripada semua teman-teman blogger juga teman kepada teman blogger juga teman kepada teman kepada teman blogger dimana sahaja berada samada yang kenal atau yang belum kenal bak pepatah orang tua tak kenal maka tak cinta.

Tampal banner ini di blog anda

<a href=”https://denaihati.com/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011” target=”_blank”><img src=”https://denaihati.com/wp-content/uploads/2011/04/5blog.jpg” border=”0″ alt=”5 Blog Paling Kerap Dilawati”></a>

Tujuan projek ini adalah untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar yang akhirnya insyallah akan menambah kenalan yang mungkin akan menjadi rakan setia kepada blog anda. Network Blogger ini akan sangat diperlukan pada waktu-waktu tertentu seperti membantu teman blogger menang contest seperti Bantu Blogger jadi No 1.

Untuk mencapai matlamat ini aku memohon kerjasama kepada 10 blogger yang aku senaraikan untuk membuat entri khas bertajuk “5 blog paling kerap dilawati 2011” dengan menyenaraikan 5 blog yang paling kerap anda lawati sepanjang 2011. Di dalam entri tersebut sila senaraikan juga 10 teman blogger anda  yang juga anda ingin mereka ikut serta dalam projek ini. Tinggalkan link setiap entri tersebut di commentLuv di ruangan komen entri ini.

Kerjasama daripada teman blogger sangat diharapkan Yanmieonline.com, StewardJohn.com, Ariffshah.com, Amriawan.blogspot.com, Kujie2.com, Affanruslan.com, RestnRileks.com, Emilayusof.com, Blog.Mohdisa.com, syahrilhafiz.com dan semua teman blogger yang berminat walupun tidak tersenarai.

[ad#Adsense234x60]

Projek ini memang kecil dan simple tetapi akan memberi kesan viral trafik yang sangat menakjubkan jika semua blogger ikutserta… joom tengok blog mana yang sering dilawati oleh teman-teman blogger @ Blog Paling Kerap diLAWATI.

note : ingat dulu aku pernah cadangkan Anugerah Blog 1Malaysia 2011.

[ad#nuffnang336]


Spread the love

394 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!