Blogger Buat Duit Online dengan TEXT LINK ADS

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, setelah terbaca entri Jom buat duit online di blog Kak Yan baru aku teringat suatu ketika dahulu aku pernah mendaftar program buat duit online TEXT LINK ADS tetapi aku lupakan begitu sahaja kerana blog tidak cukup syarat. Beberapa kali aku daftar blog denaihati yang ketika itu menggunakan platform percuma tetapi ditolak kerana katanya tak cukup syarat.

Beberapa minggu lepas aku ada nampak banner TEXT LINK ADS di blog abang iwan yang dah berstatus PR5 dan itu yang menguatkan semangat aku untuk mencuba mungkin dengan status Pagerank denaihati PR4 akan memudahkan terima. Tepat sekali telahan aku email yang menyatakan blog akau dterima hanya mengambil masa beberapa minit sahaja setelah mendaftar.

InLinks Submission Accepted

Hello Muhamad,
We’re happy to inform you that your website, https://denaihati.com, has been accepted into our InLinks publisher system. All you need to do at this point is login and install our plugin unless you have already done so. Please log into http://www.text-link-ads.com/r/publisher/list_sites/ to get started.

Text Link Ads

[email protected]

http://www.text-link-ads.com/

Mulai hari ini blog denaihati akan memulakan dunia baru bersama TEXT LINK ADS. Semuga ianya memberi hasil yang lumayan dan hasil itu boleh diberikan kembali kepada semua teman setia denaihati melalui hadiah contest yang lebih lumayan.

Kepada yang belum daftar joom percuma je.

[ad#textlink300]


Spread the love

81 Comments

 1. Hai ..

  Cantik blog 😀 ..

  Sengaja singgah untuk berkongsi info ni “laman web yang mempunyai domain lebih berpotensi untuk menerima ramai pengunjung dan mempunyai lebih kredibiliti di mata pelayar internet in kerana laman enjin carian seperti Google/Yahoo/Altavista dan lain – lain memberi keutamaan kepada laman web yang mempunyai domain dot com berbanding .net, .org, .blogspot.com ”

  Dapatkan laman web dot com (cth: http://www.deenulfareast.com) anda sendiri pada harga kurang daripada RM 30/sebulan sahaja.

  Jika anda serius ingin berjaya dalam bisnes secara “online” seperti irfan khairi dan lain – lain kami akan bantu anda sepanjang perjalanan anda menjadi jutawan online.

  Lawati laman web kami untuk mengetahui tentang pakej yang kami sediakan >> di http://www.laksamanahost.com

  Jika anda mempunyai sebarang soalan sila email ke : [email protected]

  SHAIFUL RIZAL
  TAMAN MELATI UTAMA, SETAPAK, KUALA LUMPUR

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!