Senarai Peserta Contest Hidup Berani Untuk Gagal

Berikut adalah senarai peserta yang ikut serta contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL. Sehingga 12/01/10 seramai 133 blog telah ikut serta contest ini. Contest ini masih dibuka untuk penyertaan baru … ada blogger yang berani menyahut cabaran BERANI GAGAL lagi ke??

@ SENARAI PENUH PESERTA CONTEST HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Total Referral

1. Denaihati – 34
2. Zie Fauzi – 8
3. Cerita Itu Ini – 2
4. Zul’s Blog – 7
5. Azizwan – 5
6. Anarm – 4
7. Aku dan kamu – 5
8. nTah apa-apa jak kal – 1
9. Zai Kulim – 9
10. Beliamuda – 5
11. Cuzshar – 4
12. Blog Mohdisa – 4
13. Azfarul dot com – 1
14. Topotato – 4
15. MySuperKids – 1
16. Precious – 7
17. Littlemamadiary – 1
18. TheWayIThink – 6
19. MyAdha – 3
20. X-PO – 3
21. El Blog De Adila (English) – 1
22. Ini Cerita Atiqah – 2
23. Dilot – 3
24. Earncent – 1
25. Untitled – 1
26. Zack – 1
27. Roslan Nazri – 1
28. Wawwi – 2
29. LizaRazak – 2
30. Masih di Sini – 1
31. Kisah Perjalanan Hidupku – 1
32. Propito – 2
33. Melayuzone – 1
34. ZonArtis – 1
35. Taufidris – 1

36. Nathirah – 1

37. Nurcahaya Atiqah – 1

@Jika ada link yang tertinggal sila maklumkan ya!

29 Comments

  1. Uh uhhh … seb baik blog aku ada. Hihiii … tp kan sedang diupdate tu. Nanti2 semuanya adalah tu …
    Ok, until tomorrow! Good luck to everyone!
    .-= Precious´s last blog ..Anak Hisap Rokok =-.

  2. dah nak tutup dah.. siapakah pemenangnya.huhu entri aku xtau dok kat mana skang. dapat join pon dah ok sbb dapat page rank 3 untuk entri tu saja.. fuh semanagat nak memblog
    .-= Joe´s last blog ..Hardcore Gamer =-.

  3. mcm takde jer blog kiterr 🙁
    .-= tpinky´s last blog ..Ujian Allah.. Sesungguh pasti ada hikmah disebalinya….. =-.

  4. berdebar2 pula nak tunggu esok hehehe 😆
    (tak kisah tak menang.. janji dah bermesra-mesra dgn dunia blog ni)
    .-= tpinky´s last blog ..Ujian Allah.. Sesungguh pasti ada hikmah disebalinya….. =-.

  5. wahh akhirnya tarikh yang ditunggu-tunggu akan di umumkan 😉
    .-= wazy´s last blog ..Gereja terbakar dibaling bom petrol =-.

    1. @Azizwan, Hai ko pun apa kurangnya kan. Aku ni main serang membuta tuli. Kalau kena kenalah, kalau tersasar sasau lah kot. Good luck eh!
      .-= Precious´s last blog ..Semoga Megat Terus Tabah =-.

    1. @beliamuda, tahniah jadi penGOMEL pertama. penGOMEL pertama terbanyak setiap bulan akan dapat iklan percuma sebulan di sidebar denaihati seperti yang sedang dinikmati oleh azizwan.com.

      1. @denaihati, wah! ramai yang join. thanks sebab buat contest yang sangat2 berguna. kalah atau menang tolak tepi cuz tak pernah saya join and sungguh2 buat kalau ada contest lain sebelum ni. the best contest for me. banyak mengajar saya!

    2. @beliamuda, Wah asyik dia aje pengomel pertama. Petanda baik ni. Teruskan sampai dapat pengomel pertama terbaik tau …
      .-= Precious´s last blog ..Nani DiBuat Orang =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!