Penutup Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Spread the love

Kepada teman-teman yang ingin ikut serta cabaran HIDUP BERANI UNTUK GAGAL masih belum terlambat. Lebih RM4,000 nilai Hadiah disediakan. Cepat sebelum terlambat. Mudah ceritakan kisah KEGAGALAN anda dan ikut syarat-syarat contest yang telah ditetapkan.

Update Contest

1. Keyword yang sah untuk ranking di google adalah “HIDUP BERANI UNTUK GAGALBUKAN “Hidup Berani Untuk Gagal” atau “hidup berani untu gagal”.

2. Setelah dianalisa semua penyertaan yang ada maka diumumkan bahawa HADIAH untuk pemenang akan diubahsuai.

2.1. Blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com/ncr menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci  “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” pada ranking 1 – 5 akan memenangi hadiah bernilai RM400.

2.2. Blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com.my menggunakan pages from Malaysia berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci  “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” pada ranking 1 – 5 akan memenangi hadiah bernilai RM400. Blog yang telah menang hadiah untung ranking 1-5 google.com/ncr tidak layak untuk menang.

3. Hadiah untuk referral kekal RM10 untuk setiap referral. Senarai referral @ Referral.

4. Hadiah bernilai RM50 untuk setiap entri terbaik. Admin akan pilih 10 entri terbaik daripada semua penyertaan. Undian akan dibuat oleh pelawat DENAIHATI untuk memilih 5 diantara 10 yang tersenarai.

5. Tarikh tutup penyertaan Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL telah ditetapkan pada jam 20.20 pm pada 20.01.2010. Peserta diberi masa sehingga 11.59 pm pada 27.01.2010 untuk menukar link entri dengan entri terbaik bagi didaftar untuk contest entri terbaik.

6. Undian 5 entri terbaik akan dibuat dari 28.01.2010 sehingga 11.59 pm 03.02.2010.

7. Ranking 1-5 yang tersenarai di google.com/ncr dan google.com.my akan ditentukan juga pada 11.59 pm 03.02.2010.

8. Pemenang untuk semua HADIAH akan diumumkan 1 minggu selepas 03.02.2010.

9. Blog yang tersenarai sebagai pemenang tetapi tidak mengikut syarat-syarat contest yang telah ditetapkan tidak layak untuk menang hadiah.

Contest ini berjaya dianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

Boleh bertanya terus melalui ruang komen, twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.

“HIDUP MESTI BERANI UNTUK GAGAL UNTUK KEJAYAAN YANG LEBIH CEMERLANG PADA TAHUN 2010″.

~penGOMEL pertama~

Joe – Mohd Hafizul dot com


Spread the love

101 Comments

  1. Pingback: “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” | Pesanan buat diriku yang sering lupa!!
  2. result rasmi contest ni da kua blom?

    nk tau jugak walaupun x join.. hehe.. =P
    .-= Pisyek´s last blog ..Ebook Panduan Asas Joomla! =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!