Denaihati Network gerbang berita dunia blogging

Salam 1Malaysia, sudah lama aku berangan-angan mempunyai blog khas yang boleh mengumpulkan semua blog dan website yang aku sering lawati. Blog yang menghimpunkan berita dan entri TERKINI yang tanpa perlu untuk blogwalking setiap blog untuk mengetahui samada ada entri baru atau tidak.

Alhamdulillah melalui blog Ariffshah aku mengetahui contest yang dianjurkan oleh themegrade yang juga merupakan provider kepada theme blog denaihati sekarang. Contest Themegrade menyediakan hadiah berbagai theme blog yang menarik dan antaranya adalah Prothemedesign yang mempunyai theme yang sesuai dengan spesifikasi yang aku cari-cari selama ini. Apalagi aku join lah contest ni dah hasilnya alhamdulillah aku menang theme yang menjadi idaman aku selama ini.

Denaihati Network : All the top info

Dengan bantuan Mr. Josh dari Severfreak (hosting ni memang bestlah) aku berjaya up kan subdomain http://info.denaihati.com yang dikenali sebagai Denaihati Network : All the top info. Aku akan jadikan Denaihati Network : All the top info sebagai blog yang akan menghimpunkan blogroll, senarai blog yang mempunyai Page Rank, senarai blog yang mengunakan hosting serverfreak, senarai blog DoFollow, senarai blog Re Tweet dan berita dunia, sukan, politik, blogging, hiburan yang terkini. Mungkin juga Denaihati Network : All the top info boleh menjadi link bermanafaat di blog teman-teman di samping berkongsi status PR4.
[ad#advertlets336]

114 Comments

  1. Blogwalking nih….ikutan kontes SEO “mobil keluarga ideal terbaik Indonesia” dari Toyota gak ? Lumayan loh hadiahnya 15 juta untuk pemenang pertama, kalo pemula seperti saya sih, kontes itu buat ajang belajar aja, peserta yang ikutan dapet kaos, mayan buat ganti baju, dah seminggu nih ga ganto baju…hehehhe. kalo ada waktu mampir ke blog saya yah…ditunggu loh, sukur2 mau kasih tau cara agar menang…hehheheh..sukses yak!!Cheers…^-^

      1. @Steward John, dua bulan lepas? wah hebat la tu, ingatkan dulu nak berkampung kat sini, malas plk..hehe..ramai ke yg berkampung kat sini???huhu

            1. @syahrilhafiz, Tapi teringin juga nak tahu pasal traffic ni.. ramai jer yang boleh tarik sampai beribu2 traffic dan unique visitors setiap hari.. Nak tahu rahsia dorang ni.

  2. bro DH semakin hebat..cayalah..ehehehe
    .-= apiih´s last blog ..~Apiih~ Chat Blog =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!