Senarai blog Malaysia yang menggunakan hosting Serverfreak

Spread the love

Salam 1Malaysia, petikan dari blog Kak Jie : “Kena contact Serverfreak minta jasa baik. Mungkin email ini masih boleh digunapakai di waktu-waktu kecederaan. Dalam masa sedang menyiapkan entri ini, saya email Sam di Serverfreak dan….whoa! Cepatnya di balas. Dapat talian hayat 30G. Cukuplah! Inilah sebabnya kenapa saya menyenangi Serverfreak!”

Minggu lepas semasa aku di Kemboja tiba-tiba main page Denaihati jadi haru biru dan aku memang tak ada masa nak mencari kesilapan dan memperbaikinya. Jalan mudah aku terus email Serverfreak kepada Mr Josh Gan dan hasilnya memang mantap masalah yang blog aku hadapi selesai the next day. Dari hari pertama sehingga ke saat ini aku memang gembira dengan perkhidmatan hosting yang diberikan oleh Serverfreak. Pasti teman-teman lain juga ada pengalaman yang baik sebagaimana aku dan kak jie lalui bersama Serverfreak.

Berikut adalah di antara blog di Malaysia yang menggunakan perkhidmatan Serverfreak (info 1 – 10 telah disahkan oleh Mr. Josh Gan, tq bro you are really great).

Senarai penuh blog yang menggunakan khidmat Serverfreak @ Senarai blog guna Serverfreak.

(Kepada blog lain yang juga menggunakan perkhidmatan Serverfreak sila tinggalkan link anda di ruangkan komen untuk disenaraikan)

Serverfreak juga menyediakan peluang buat duit online dengan program affiliate nya. Kepada teman-teman yang ingin menikmati perkhidmatan hosting yang baik maka jangan lupa klik je banner Serverfreak di bawah ni. Hosting yang baik pasti melancarkan kenikmatan berblogging.
[ad#serverfreak]


Spread the love

142 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!