Denaihati Network gerbang berita dunia blogging

Salam 1Malaysia, sudah lama aku berangan-angan mempunyai blog khas yang boleh mengumpulkan semua blog dan website yang aku sering lawati. Blog yang menghimpunkan berita dan entri TERKINI yang tanpa perlu untuk blogwalking setiap blog untuk mengetahui samada ada entri baru atau tidak.

Alhamdulillah melalui blog Ariffshah aku mengetahui contest yang dianjurkan oleh themegrade yang juga merupakan provider kepada theme blog denaihati sekarang. Contest Themegrade menyediakan hadiah berbagai theme blog yang menarik dan antaranya adalah Prothemedesign yang mempunyai theme yang sesuai dengan spesifikasi yang aku cari-cari selama ini. Apalagi aku join lah contest ni dah hasilnya alhamdulillah aku menang theme yang menjadi idaman aku selama ini.

Denaihati Network : All the top info

Dengan bantuan Mr. Josh dari Severfreak (hosting ni memang bestlah) aku berjaya up kan subdomain http://info.denaihati.com yang dikenali sebagai Denaihati Network : All the top info. Aku akan jadikan Denaihati Network : All the top info sebagai blog yang akan menghimpunkan blogroll, senarai blog yang mempunyai Page Rank, senarai blog yang mengunakan hosting serverfreak, senarai blog DoFollow, senarai blog Re Tweet dan berita dunia, sukan, politik, blogging, hiburan yang terkini. Mungkin juga Denaihati Network : All the top info boleh menjadi link bermanafaat di blog teman-teman di samping berkongsi status PR4.
[ad#advertlets336]

114 Comments

    1. @penyubiru, terima kasih harap suatu hari blog ini akan jadi center kepada teman-teman blog untuk mencari informasi.

  1. dah tengok Denaihati Network tu.. mantap tu semua yg tersenarai sana.. harap-harap suatu hari nanti dapat tersenarai di sana..
    berkenaan contest tu.. hari tu dah tengok.. tapi masih fikir nak tulis ni..

    1. @kulanz, insyallah memang dah masuk list utk disenaraikan…contest tu kalau tak nak tulis sendiri just email je admin.

        1. @denaihati, Ingatkan contest ni. Betul ker dorang bagi free jer template tu? Tanpa diletakkan sebarang kredit dekat bawah tu? Malas juga kalau template tu kena distribute, nanti ada pulak ‘kembar’ blog kita dekat alam maya ni.
          .-= Steward John´s last blog ..Harvest Festival 2010 (Contest) =-.

  2. denai hati makin lama makin hebat.
    makin tak terkejar aku :mrgreen:

    syabaz beb
    .-= TMUkmkd´s last blog ..Hantar Email Guna VB.Net =-.

      1. @denaihati, yup betul tu.. 😀
        .-= TMUkmkd´s last blog ..Open Office Berlogo Baru =-.

      2. @denaihati, Agak susah nak tambat hati bloggers yang sudah “seakan-akan” jadi peminat pada sesuatu blog. Kena juga buat sesuatu yang lain dari yang lain.

  3. memang satu idea yang mantap ah subdomain tu. series themes yang salute. kan best kalau dapat gak. masalahnye tak tau pon contest tu. hehehe… rugiiiiii~
    .-= Kreuger´s last blog ..Gangguan seksual di pasar raya. =-.

  4. rasanya pertandingan tu masih terbuka. Pelik kenapa blogger malaysia ramai tak nak amik. Free2 je boleh dapat premium theme
    .-= ariff´s last blog ..Tutorial Cara Guna Facebook Custom Status Update =-.

    1. @ariff, contest paling mudah dalam dunia. Kalau tak yakin nak tulis in english mudah je just email kepada admin mereka akan tuliskan entri untuk kita…kalau tu pun tak mudah tak tau lah nak cakap apa…heeee

    2. @ariff, nak join pertandingan tu memang tak susah rasanya…. tapi kalo aye blogspot boleh join ker… rasa macam susah plak 🙄

  5. Pingback: Tweets that mention Entri terbaru "Denaihati Network gerbang berita dunia blogging" joom join -- Topsy.com
    1. @bluecrystaldude, thank you for you comment (ha ha ha nak cakap BI juga ni) tu lah ingat nak tambah katogeri lagi macam cooking, tech, travel, sex (heee ni mesti kontroversi ni)

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!