Tomok OIAM Menang RM1juta

Tomok baru di undi sebagai pemenang hadiah RM1juta untuk program OIAM anjuran 8TV…RM1juta beb…banyak tak tu!!! Kalau aku dapat RM1juta ..apa nak buat ya..emmm aku ada rancangan tapi simpan dalam hati sebab belum dapat. Pada satu ketika Tomok jatuh no 3 tetapi juri memihak pada Tomok kerana Tomok lebih consisten berbanding Esther dan Aweera.

Aku suka dengan semangat yang Tomok tunjukkan untuk meraih kejayaan sebesar ini. Nampak mudah tapi bukan semudah itu, kecekalan, semangat, daya tahan dan never give up serta tawakal mesti ada untuk kita mencipta apa-apa juga kejayaan.

Jika Tomok sudah menang bagaimana pulak Isma AF7 kakak Tomok. Kepada pengikut AF7 pasti setuju bahawa antara suara yang terhebat adalah Isma tetapi tak mustahil jika Isma boleh terkeluar awal seperti Aril.Tapi kalau berlaku memanglah hilang seri AF7…bagi orang-orang astro je lah tengok AF7.

Tahniah kepada Tomok…aku cadangkan RM200,000.00 simpan kat ASB dan jangan sentuh-sentuh, jadikan simpanan hari tua ..ambik dividen je setiap tahun…trust me..RM1juta bukan banyak pun kalau tak plan betul2 setahun dah habis. Good Luck to Isma untuk jadi juara AF7.

[ad#nuffnang336]

4 Comments

  1. Tapi memang betul ker dia tapa sejuta tu bulat2? ker yang lain tu duit untuk buat album? Bagus duit tu buat beli emas.. pelaburan jangka masa panjang.

  2. suka sgt bila dpt taw tomok menang, even though dya xminat tomok tp spt encik DH, dya kagum ngan semangat & kreativiti yg ditnjukkan tomok…die mmg selayaknya menang.
    .-= Dya´s last blog ..Sami Yusuf =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!