Proton Exora

Menarik juga design Exora ni. Nampaknya kena jimat-jimat kumpul duit ni ..kalau ada rezeki setahun lagi boleh lah beli satu. Awal-awal ni tak bagus beli kot ada problem lagi kan!!

[ad#Adsense234x60]

Pasti Proton Exora akan menjadi kebanggan Negara.

[ad#advertlets336]

14 Comments

  1. semua mahader punya pasal.. kalau x da proton berjuta2 rakyat x hidup susah.. naya rakyat sendiri tax kereta tinggi.. sbb tax kereta tinggi mcm2 benda buruk dan nyusahkan ikut dtg.. unacceptable kalau berjuta rakyat hidup kais2 di suruh berkorban utk negara sdgkn org tinggi kere jaan beli hartanah luar negara, duk luar negara lepas pencen.. fakk! celaka punya pemimpin kere jaan BN.. pengkhianat negara.. rakyat mesti bersatu hukum kere jaan zalim.. ini tanah air kita tau, bukan tanah air individu! kpd yg tak tau rege kereta malaysia buat sikit kajian dulu ye sblum komen.. negara lain kt asia tenggara pun makin ikut cara kere jaan malaysia.. naya rakyat.. Masa pemerintahan khalifah umar abd aziz xda org layak dpt zakat la.. nk ikut stail negara lain yg nyusahkan rakyat buat apa.. Bangang punya pemimpin yg baik x nak ikut, iblis disanjung.. mati sok ingat iblis boleh selamatkn diowang ke? ingat taubat gitu aje dosa ngan org boleh hapus ke? kene mintak maaf baru taubat dterima la.. mati katak la kebnyakan org2 govt yg korupt tuh 🙂 .. doa rakyat.. itu senjata ampuh.. biar Allah settlekan diowang nih! Astaghfirullah..

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!