Tahajjud Cinta

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, membaca novel ini memang mengasyikkan dan yang best tu boleh mengerakkan minda untuk berfikir kreatif dengan berbagai imiginasi. Kan setiap suatu kejayaan bermula dengan imiginasi. Antara Novel yang pernah dibaca adalah Dzikir-dzikir CINTA, Dalam Mihrab CINTA, Di Atas Sajadah CINTA, CINTA Rona Kinanah, Ayat-ayat CINTA dan Ketika CINTA Bertasbih. Novel Tahajjud CINTA belum sempat nak baca lagi. Ha ha ha aku bukanlah mat jiwang sebab baca Novel CINTA je. Banyak novel gengre lain yang aku baca seperti Maryamah Karpov dan lain-lain.

Novel Tahajjud Cinta

Seperti Tahajjud CINTA semua novel CINTA yang aku baca bertemakan Islam yang digarap dengan baik sehingga menimbulkan keinsafan. Novel atau drama TV yang membawa tema Islam sebaiknya ditulis dan digarap oleh mereka yang mempunyai Ilmu agama yang tinggi supaya tiada fakta yang kurang tepat dipaparkan. Lihat sahaja pengaruh Nur Kasih yang mendapat sambutan jutaan penonton yang sudah pasti memberi pengaruh kepada sebahagian kecil penonton.

Pasti drama Tahajjud Cinta dengan lagunya penuh seni yang didendangkan oleh Datuk Siti Nurhaliza juga akan memberi kesan pada jiwa penonton yang mengikuti sehingga ada yang menentang kehadiran drama ini. Aku tidak mengikuti drama Tahajjud CINTA kerana terlalu banyak masa yang terbuang untuk follow banyak episod. Aku lebih suka membaca novel kerana perjalanan ceritanya lebih baik berbanding drama atau movie lihat sahaja perbezaan ketara antara Novel Ayat-ayat CINTA dan movie Ayat-ayat CINTA.

Kepada yang nak mengetahui sinopsis drama Tahajjud CINTA dan nak download drama Tahajjud Cinta sila ke blog in @ link yang sekarang berada top 10 Google search antara 900ribu link untuk keywords Tahajjud Cinta . Joom kita dengan lagu Tahajjud Cinta oleh Datuk Siti Nuzhaliza …
[ad#Yieldads]


Spread the love

72 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!