Rahsia Kecantikan Wanita Alaf Baru

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, bersempena dengan SBB2014, Anjung Jelita Spa & Beauty Centre ingin mengadakan contest blog mudah untuk blogger yang bakal menyertai SBB2014 pada 8 Mac 2014 nanti. Anda hanya perlu membuat blog post berdasarkan tajuk yang disediakan. Gunakan kreativiti anda bagaimana anda tafsirkan tajuk yang anda pilih tersebut.

Anjung Jelita Spa & Beauty Centre
Anjung Jelita Spa & Beauty Centre

Anda boleh sertakan gambar, video, komik atau apa sahaja untuk menjadikan pos anda lebih menarik. Sepuluh (10) blog post dengan perkongsian tertinggi di FB, Twitter dan Google+ akan memenangi voucher sesi kecantikan dan spa bernilai RM300 seorang. Bukan itu sahaja, blog post paling kreatif juga akan memenangi “Gift Set Homemade Products”, iaitu produk kulit dan badan yang dibuat dengan bahan-bahan 100% organik bernilai RM100.

spa kecantikan anjung jelita

Apa tunggu lagi? Gunakan kreativiti anda dan sertai kontes ini sekarang.

Bagaimana untuk sertai kontes ini :

1. Terbuka kepada blogger wanita dan lelaki yang menyertai SBB2014 di Saloma Bistro pada 8 Mac nanti. (hadiah Spa untuk perempuan sahaja)

2. Pilih salah satu dari dua tajuk berikut dan blog menggunakan kreativiti anda. Blog pos anda boleh dibuat samada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.

Title : “I Am Body Beautiful”

–          Is it all about the body or is there more?

–          Does being beautiful includes skin, face, health only?

–          What does beautiful mean to you?

Think out of the box.

 

Tajuk : “Rahsia Kecantikan Wanita Alaf Baru”

–          Apakah rahsia kecantikan wanita masa kini?

–          Adakah anda mempunyai tips penjagaan kulit dan badan?

–          Pentingnya penjagaan kecantikan.

Gunakan kreativiti anda.

 

3. Sepuluh (10) blog pos dengan perkongsian tertinggi di Facebook, Twitter dan Google+ bakal memenangi voucher sesi spa dan kecantikan bernilai RM300 seorang.

4. Satu (1) blog pos paling kreatif dan menarik akan memenangi “Gift Set Homemade Products” yang bernilai RM100.

5. Nama Anjung Jelita Spa & Beauty Centre dengan backlinks kepada http://anjungjelita.com dan blog denaihati.com mesti disertakan di dalam blog pos.

6. Sertakan juga Fanpage Anjung Jelita https://www.facebook.com/AnjungJelita di dalam entri penyertaan.

7. Artikel hendaklah ditulis melebihi 350 perkataan (kurang daripada 350 perkataan tidak akan diterima)

8. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 7hb Mac 2014 jam 11.59 malam.

Pemenang akan diumumkan pada majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014 dan kepada blogger wanita cantik di luar sana, jangan lepaskan peluang untuk menyertai kontes ini.

Borang Penyertaan Contest Spa Kecantikan

[contact-form-7 404 "Not Found"]

96 Comments

  1. Bestnya kalau dapat pergi ke spa untuk memanjakan diri ni. Dapat jugak rehat-rehatkan diri kita ni kan. Tahniah buat yang menang dalam contest ini. Seronoknya!
    Curahan rasa Sally Yatiey @ ..BBQ.My Profile

    1. Rehat-rehatkan diri tu yang menarik sally. Ye la da penat seharian kan, spa memang tempat yang betul untuk hilangkan seketika penat seharian. Lagi-lagi kalau yang bekerja. Sekali sekala bolehlah pergi datang berkunjung. Tapi kalau nak pergi spa sebulan 2, 3 kali, memang tak mampu 😀
      Curahan rasa Mrsyatie @ ..iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  2. Bestnya kalau dapat ber ‘spa’ memanjakan diri sekali sekala. Dapat juga membuang segala stress atau memberi hadiah kepada diri sendiri setelah penat bekerja. Kepada mereka yang berpeluang menang dalam contest ni tahniah. Selamat memanjakan diri menambahkan kecantikan
    Curahan rasa Azhafizah @ ..Wordless Wednesday #120 | Tentang andaMy Profile

  3. nampak elegan sungguh Anjung beauty Centre.
    mungkin boleh dijadikan antara sebab ‘wajib’ untuk wanita singgah ke sana mendapatkan rawatan kecantikan

  4. kecantikkan dalaman seseorang itu hakikat yang ramai perlukan dari luaran dan kecantikan luaran adalah satu bonus namun menjaga kecantikan itu sama erti menjaga kesihatan..menjaga dengan sebaik-baiknya apa yang Allah swt telah kurnia kan kepada kita..

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!