Digital Camera

Aku rancang nak beli Digital Camera baru saja nak menambah koleksi yang dah ada. Jenama Camera yang menjadi koleksi aku tak lain tak bukan Sony. Tapi sebelum nak membeli aku nak menyahut cabaran zonartis.com yang menganjurkan contest dengan hadiah Digital Camera. Ramai juga yang dah join contest ni jadi aku pun nak menambah kemeriahan manalah tahu kot ada rezeki menang Digital Camera jadi tak payahlah nak beli yang baru.

Aku ni memang minat dengan Camera ni, kalau dulu memang rajin berjalan mengambil gambar terutama gambar tentang keunikan alam semesta ni. Dengan mengambil gambar-gambar kejadian alam ini lebih mendekatkan kita kepada Pencipta yang Maha Agung, Allah swt.

Contest Digital Camera anjuran zonartis.com di sponsor oleh blogger hebat World of Azizwan dan Gambarhehe. Kepada teman-teman yang belum join joom lah kita ramai-ramai join, lawat zonartis.com untuk mengetahui cara-cara nak menang Digital Camera.

17 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!