Rahsia buat duit dengan Emas dan Perak

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai Rakan Blogger yang bagi respond yang bernas apabila aku keluarkan entri Nilai Dahulu, Sekarang dan Esok. Tak sangka rupanya Rakan Blogger juga sensitif dengan Ekonomi Dunia yang semakin parah. Kecelaruan Ekonomi Dunia menyebabkan nilai duit menyusut dan nilai Gold dan Silver meningkat. Kalau nak tahu bagaimana nilai duit semakin murah sila baca analisa ringkas dan mudah difahami di blog Ariffshah bertajuk “Kenapa Duit Semakin Murah“.

Klik untuk tahu RAHSIA buat duit dengan EMAS

Kesedaran masyarakat dengan peningkatan harga Emas dan Silver semakin meningkat. Gold menjadi trend dalam pasaran ekonomi terkini dan harganya telah meningkat beratus peratus sehingga tidak mampu dimiliki oleh orang biasa. Berdasarkan komen-komen sebelum ini lebih ramai Rakan Blogger yang memilih untuk melabur dalam Gold dari Slver.

Ambil masa beberapa minit untuk melihat video berikut yang mungkin boleh mengubah pemikiran kita untuk perancangan ekonomi masa depan.

Apa pilihan anda Dollar, Gold atau Silver?

73 Comments

  1. Selagi dunia ini belum hancur pasti ada Supply n Demand. Harga Emas dan Silver meningkat pun kerana ada Supply n Demand jadi tidak timbul soal tiada buyer. Mungkin sebilangan masyarakat kehilangan puchasing power tetapi yang kaya semakin kaya pasti ada keupayaan membeli.
   Curahan rasa denaihati @ ..Nilai Dahulu, Sekarang dan EsokMy Profile

 1. salam..
  ermmm..tersenyum lebar orang runmah
  bila saya cakap nak melabur emas.
  beli barang kemas dia lagi baik
  katanya..he he..apa pun saya tahu
  pelaburan emas yang di simpan
  di bank, belum pernah cuba..
  insyaallah sedang mengintai jua
  nih..
  🙂
  Curahan rasa zulkbo @ ..SEO Lagi Tak Boring Ke?My Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!