Micheal Jackson King of Pop Meninggal – Al-Fatihah

Spread the love

Setiap yang HIDUP pasti MATI. Mikaeel atau Micheal Jackson si King of Pop yang hidup dengan penuh misteri telah meninggal dunia juga dengan penuh misteri.

Micheal Jackson telah melalui beberapa pembedahan untuk merubah penampilannya sehingga akhirnya memberi kesan yang buruk kepada tubuh dan penampilannya. Pengajaraan yang kita boleh ambil sesungguhnya kejadian ALLAH itu sudah sangat sempurna walau bagaimanapun bentuknya samada lengkap sempurna atau cacat anggota. Lihat sahaja mereka yang cacat penglihatan tetapi dikurniakan ALLAH dengan penglihatan hati yang lebih cerah dari kita yang sempurna kelihatan.

Kesungguhan dan kerjakuat yang Micheal Jackson tunjukkan sehingga berjaya membina satu brand yang hebat “Micheal Jackson King of Pop” perlu kita contohi dalam membina kerjaya dan perniagaan.
Tiada erti KEJAYAAN tanpa usaha kuat.

Harimau mati meninggalkan belang, Manusia mati meninggalkan NAMA…tapi kalau kita yang MATI apalah agaknya yang tinggal…entah hari ini, besok, lusa ..kita pun tak tahu….bersedialah jangan terlalai.

[ad#nuffnang336]


Spread the love

11 Comments

  1. skrg ni ramai sgt celebriti terkenal, samada dalam malaysia or luar negara yg pergi meninggalkn dunia..adakah ini petanda dunia diambang kiamat? apa2 pn, wallahua’lam, yg ptg kita yg masih bernafas ni teruskn perjuangan di dunia yg dipinjamkn oleh Allah ni…
    .-= Dya´s last blog ..Sami Yusuf =-.

  2. Michael Jackson would always be the King of Pop… He is one of the greatest figures in the pop music industry and we will never forget about him

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!