Alhamdulillah aku jadi JUTAWAN Internet

YES! YES! YES! Aku JUTAWAN…tak payah lah susah nak beli air POWER ROOT untuk jadi JUTAWAN POWER ROOT atau beli air 100Plus untuk jadi JUTAWAN 100Plus. Tak percaya bacalah email yang aku baru dapat ni.

CONGRATULATIONS !!!!

YOU HAVE BEEN ANNOUNCED AS ONE OF OUR TOP 6 LUCKY WINNERS !!!
CONGRATULATIONS!
Yahoo / Windows Live Msn
125 Shaftesbury Avenue, WC2H 8AD, London- United  Kingdom.


All the excutive members of Yahoo/Windows Live Msn wish to inform you that you have won a prize money of Seven Hundred, TwentyThousand Great Britain Pounds (£720,000,00.) for the 2009 Prize promotion which was organized by YAHOO MANAGEMENT TEAM & WINDOWS LIVE this Month of JUNE 2009 to celebrate our 15 years since we become the best e-mail provider worldwide.


YAHOO/ WINDOWS LIVE collects all the email addresses of people that are active online, among the millions that subscribed to Yahoo, Hotmail and few from other e-mail providers. Six e-mail addresses were selected annually to benefit from this prize promotion and your e-mail address was Selected as one of the luckyWinners for 2009 prize promotion.


All winners shall be paid in accordance with his/her Settlement Center.Yahoo/ windows live Prize Award must be claimed not later than 21 days from date of Draw Notification. Any prize not claimed within this period will be forfeited.
Stated below are your identification numbers:
BATCH NUMBER:           Y/wl 009/CMQA-927897108
REFERENCE NUMBER:   200967-8/378358
PIN:                                    09291809
These identification numbers fall within the England Location file, you are requested to contact our fiduciary agent in  Manchester Uk, Dr Johan Nespry and sumit all your winning identification numbers to him; You are advised to send the following information to your Claims Agent Dr Johan Nespry to facilitate the release of your award-winning  prize to you.
1. Full name
2. Nationality/ Country of Residence
3. Contact Address
4. Telephone Number
5. Fax Number
6. Occupation
7. Age
8. Sex


Congratulations!! once again.
Yours in service,


Pasal senyum-senyum…cemburu ke… aku jadi JUTAWAN…ha ha ha…dah berapa banyak lah email macam ni yang aku dah terima. Bagi orang yang waras pasti kita tahu ni SCAM

Tapi percaya tak teman-teman…kawan aku dah habis ber ratus ribu ringgit untuk dapatkan duit yang tak ada ni..abis kereta dan tanah terjual gara-gara nak jadi JUTAWAN..Penatlah aku bagi nasihat tapi dia tak ambil kisah lansung..kenapa??? Sebab aku tahu dah separuh jalan kalau dia berhenti katanya rugi ..manalah tau kot-kot dapat.

Best sangat ke jadi JUTAWAN ni???

[ad#advertlets336]

14 Comments

  1. Jenayah merupakan satu perbuatan yang menyalahi undang-undang kerajaan sesuatu tempat. Orang yang melakukan perbuatan jenayah ini dinamakan penjenayah.

  2. dya setuju sgt2..sngt2 sakit ht bila dpt spam mcm ni, mmg bangang ar mereka2 tersebut…memenuhkan email dya je huhu

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!