Maaf bebanyak sangat

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, banyak sangat perkara yang aku tak dapat nak buat dengan blog ini dalam 1-2 bulan ini. Paling kritikal aku tak dapat nak balas kebanyakkan komen yang ditinggalkan di setiap entri dan memang aku perasaan ramai blogger dah merajuk dan tak mahu singgah lagi ke blog ini akibat kelalaian aku tersebut. Aku pun belum sempat nak update senarai terkini peserta contest Hidup Untuk Memberi yang akan berakhir 31/12/2010. Aku pun belum sempat nak umumukan 10Malaysia top link dan commentator Oktober.

Maaf bebanyak sangat kepada semua visitor kerana semua kelemahan aku. Sebenar dalam tempoh ini aku berada jauh dari Malaysia untuk misi peribadi  dan insyallah akan kembali akhir December. Doakan aku sihat dan diberi kekuatan serta mendapat bantuan sepenuhnya dari Allah swt.

SALAM AIDILADHA. MAAF ZAHIR BATIN.

[ad#nuffnang336]

65 Comments

  1. Salamat hari raya eidil adha.. saya terpikat apabila pertama kali buka blog anda… teruskan usaha.. moga Allah mepermudahkan urusan anda..

  2. Apa2 pun wish bro selamat hari raya Qurban..di perantauan mencari rezeki juga adalah satu pengorbanan semoga murah rezeki bro

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!