Kopi Codi Cafe menghilangkan keletihan dan mengantuk segera

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar sahabat pembaca setia dan juga yang pertama kali terjumpa blog ini. Dah baca ke entri sebelum ini “Penawar yang boleh hilangkan sakit belakang dalam 10 saat“. Kali ni Abang nak kongsi kopi yang berkhasiat dan sedap sangat.

Mohon seminit LIKE page kami yang penuh dengan ILMU untuk jadi top 10 Malaysia! Klik Sini

“Saya minum Kopi Codi Cafe dan saya perasan yang saya langsung tak mengantuk sampai petang. Selalunya jam 8 ke 9 pagi saya mesti kena tidur balik” (Kakcik Juariah)

“Fikiran saya dahulu…
“Produk berkualiti memang mahal. Tapi dari berulang pergi hospital, baik beli produk Kopi Codi Cafe ini. Kos hospital lebih mahal dari kos supplement ini. Kini…..
Sebenarnya tak mahal mana pun… Ada yg lebih mahal lagi dari ini saya pernah jumpa…”. (Ieta Mat Sa’ad)

Anda terasa letih dan mengantuk seharian?

Anda inginkan kopi sedap?

Penyelesaiannya dengan minum Codi Cafe!

Tahukah anda bahawa biji kopi Arabica merupakan pilihan ramai peminat kopi di seluruh dunia. Sekitar 75-80% daripada produksi dan penggunaan kopi di dunia adalah menggunakan biji kopi Arabica ini. Kopi adalah sejenis minuman biasanya dihidangkan panas dan diperbuat daripada biji kopi yang dipanggang.

Apa itu Cordyceps?

Cordyceps ialah sejenis fungus atau cendawan yang tumbuh subur di kawasan pergunungan yang mempunyai ketinggian melebihi 3500 meter dari paras laut. Ia banyak diperolehi di pergunungan China, Tibet, Nepal dan Himalaya. Cordyceps sineses di kategorikan sebagai salah satu herba yang sangat bernilai tinggi dalam perubatan tradisional China dan sains perubatan moden.

“Harga cordyceps liar sangat mahal antara RM60,000– RM300,000 ribu sekilogram. Disebabkan itu, ia menjadi buruan dan permintaan yang tinggi bagi mereka yang menjaga kesihatan.”

Kopi Codi Cafe Pilihan Anda

Kopi Codi Cafe merupakan minuman pra-campuran dengan herba Cordyceps dan biji kopi Arabica yang dikisar halus untuk dinikmati pada bila-bila masa. Codi Cafe ini sesuai untuk diminum oleh semua peringkat umur pada dos yang disyorkan.

Khasiat Kopi Codi Cafe :

Membantu Memberi Ketenangan

Bantu Turunkan Berat Badan Berlebihan

Mengandungi Antioksidan Yang Tinggi

Membantu Meningkatkan Fokus

Membantu Memperbaiki Kesihatan

Codi Cafe ini hanya RM60 sekotak 

1 kotak Kopi Codi Cafe mengandungi 23 sachets x 20 gram

Disahkan halal oleh JAKIM

Penyelidikan Berpaten Bagi Pengkulturan Cordyceps (Patent No. : ZL 02 1 33562.1)

HAACP Cert No. : N680119a

Isi Kandungan tiada sumber haiwan

Klik sini untuk Membeli

Klik sini untuk Membeli

Klik ke Whatsapp

18 Comments

  1. tapi kopi ini membuat asam lambung tinggi tak macam kopi* lainnya ?
    aku suka banget sama kopi soalnya tapi semenjak asam lambung saya tinggi terus setelah meminum kopi, maka dari itu saya membutuhkan kopi yang tak terlalu membuat asam lambung saya tinggi
    terimakasi 🙂
    Curahan rasa icp capsule @ ..Tempat Beli ICP Capsule SrengsengMy Profile

  2. Cordyceps ni yang bentuk macam ulat tu kan? Biasa ada tengok kat kedai sensei, memang agak mahal. Tapi hari tu pernah tengok dokumentari pasal Mongolia, ada tunjuk tentang akar Cordyceps ni, Kalau yang jenis kecil biasa jual kat kedai ubat tu dah mahal, saiz yang besar dekat sama dengan saiz lengan budak macam dalam dokumentari tu lebih mahal lagi.
    Curahan rasa Azwan @ ..Kaweco Ice Sport Rollerball; pembelian atas talian.My Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!