Codi Cafe Kopi paling sedap

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, antara yang paling istimewa majlis MDeCSBB2016 adalah  sekotak kopi di atas semua meja yang pasti menarik perhatian pencinta kopi. Kepada yang tidak minat kopi memang mereka tak tertarik dan lansung tak teringin nak merasa. Aku buat status khas di FB nampak ramai yang beri maklumbalas :

Tak tahu samada semua perasan atau tidak. Di atas meja #‎MDeCSBB2016 ‬‪#‎SBB2016‬ ada sekotak Codi Cafe kopi paling sedap. Sebenar kami letak kopi itu bukan utk marketing tetapi nak bagi tahu itulah kopi kegemaran aku sejak Disembar 2014. Kopi yg banyak khasiat dan memberi tenaga utk aku kerja lebih masa dan travel setiap minggu… dgn izin ALLAH. Kalau ada yg bawa balik cara minum yg betul mesti dengan air betul-betul panas dan bagi pekat baru syoookkk. Tapi kepada peminat kopi yg minat nak jadi usahawan kopi, kita ada projek khas dengan model bisnis khas selama 12 bulan dgn pulangan modal seandainya tak sukses dlm tempoh tersebut. Ingat offer ini hanya utk pencinta kopi sahaja kerana mereka sahaja yg tahu nilai cinta sebenar yg perlukan pengorbanan.

Nami Namia : maaflah kami dah habis kan semua codi cafe kopi paling sedap atas meja kami masa tu ….. kopi Malaysia sedap sangat satu cawan tak cukup.

Codi Cafe kopi sedap dan berkhasiat
Kakcik Juariah : Saya dapat dua kotak masa cabutan bertuah. Pagi tadi saya minum dan saya perasan yang saya langsung tak mengantuk sampai petang. Selalunya jam 8 ke 9 pagi saya mesti kena tidur balik.

Hanny Abdullah : Saya mmg pencinta kopi..masa bfast sama adi putra dapat cabutan bertuah 1 kotak kopi..la ni dah abis..masa sbb16 dapat bwk balik 5 keping..dah habis gak..skrg dah tak ada stok..huhuhu.
Nampak gaya kena wat busines kopi ni so leh ada sentiasa stok.

Akma Omar : Saya heavy coffee drinker..Saya perasan aritu terus ambik air panas bancuh kat situ huhu..sempat ambik 3 paket bawak balik halalkan ya terlebih ambik hehe.

Zai Zamree : Tak sempat minum kt SBB so bw blk 5 keping. Mmg cerah biji mata ni pg Ahad tu smpai ke 1.30 pagi Isnin.

Codi Cafe kopi sedap dan Codi Vitalplus

Zahari Unc : Mmg saya “taik kopi” sb tu sauk je yg kawan-kawan tak nak. Bolehlah stok dua tiga hari, hehehe. Ada juga rancang-rancang nak buat biz produk ni setelah gagal dgn dua jenama kopi sblm ini.

Kopi Codi Cafe bukan sahaja ada di Malaysia, dalam perjalanan aku ke Pelalawan dek kerana sejuk hujan kami singgah minum di Kopitiam KM 55. Paling best ada my feberet Codi Cafe memang tak order yang lain lah walaupun harga mencecah Rupiah 15 ribu secawan. Puas dapat minum Codi Cafe hilang rasa letih setelah ‪#‎KembaraBisnisDenaihati‬ di Sumatera beberapa hari.

Kopi Codi Cafe apabila dibancuh dengan air panas pasti aromanya akan semerbak satu rumah. Tapi keunikan Codi cafe bukan sahaja keenakkan juga berkhasiat untuk kesihatan dan membantu menyembuhkan berbagai penyakit seperti kisah batu hempedu keluar setelah minum codi cafe. Kepada kaum lelaki yang perlu tambah tenaga batin gabungan Codi Cafe dan Codi Vitalplus telah membantu ramai.

Codi Cafe kopi paling sedap

Kepada yang nak mencuba keenakkan dan khasiat Codi Cafe yang mengandungi Cordyceps boleh beli secara online

Klik sini untuk Membeli

Klik sini untuk Membeli

Klik ke Whatsapp

Maklumat cordyceps sila klik entri di bawah”Cordyceps bahan terlarang”.

75 Comments

  1. Codi cafe memang kopi terbaik..umpama orang kata amalkan minum codi cafe seperti menjaga buah pinggang selamanta

    kena try baru tahu

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!