Iklan

Terima kasih kerana berminat untuk beriklan

Kepada syarikat Korporat, SME, Usahawan, NGO, Badan Kerajaan dan Blogger yang berminat untuk mengiklankan peluang perniagaan, produk, perkhidmatan dan majlis. Berbagai bentuk pengiklanan disediakan seperti advetorial, banner, iklan baris di blog Denaihati dan perkongsian di sosial media Denaihati. Untuk mengenali Denaihati lebih rapat sila baca Biodata Denaihati.

Klien Denaihati

Antara International Brand yang pernah menggunakan khidmat iklan Denaihati adalah Honda Malaysia, Toshiba Malaysia, Intel Malaysia, Strawbery Park Cameron Highland, Sharp, Malaysian Mosaics Berhad, Pegeout Malaysia, Hyundai Malaysia, MDEC, Yeo’s Malaysia dan National Geographic.

Statistik Denaihati

1. Trafik

2. FB Fanpage Denaihati Network

3. Google Pages


 

4. Penghargaan

5. Anugerah 

6. Aplikasi

Blog Denaihati sudah mempunyai aplikasi iOS dan Android yang dibina sejak 2014. Beratus pembaca dan follower telah download aplikasi Denaihati di smartphone mereka untuk memudahkan mereka membaca entri-entri terbaru.

7. Analisa SEO

Banyak advertorial pengiklan tersenarai di top 10 Google.com.my. Kedudukan top 10 Google akan dapat membantu pengiklan mendapat trafik berterusan selagi advetorial tersebut tersenarai di top 10 Google.

8. Kedai Online

Denaihati juga menyediakan kedai online iaitu Denaisell.com khas kepada pelanggan yang tidak mempunyai platform online untuk memasarkan produk mereka.

Harga Package Iklan Korporat

Sila gunakan pautan di bawah untuk mendapatkan sebut harga terkini pakej pengiklanan korporat.

Email : Contact atau email ke admin [@] denaihati.com

Terima kasih kepada yang sudah beriklan @Denaihati.

Astro Dulux Honda Hyundai Intel Lazada LG MaTiC Mitsubishi Electric MML National Geographic Nile.com.my Ninetology Old Town White Coffee Petronas Peugeot Serverfreak Webhosting Sharp Suzuki Toshiba Yeo's

169 Comments

 1. Hello,

  My name is Dan and I am the Media Director on behalf of Mobilenobo, a leading global provider of content and competition services, which has been working on the Malaysian market for quite some time now.

  I am interested in advertising on your website for some Malaysian web traffic and mybudget is unlimited.

  Please let me know if you are interested in hearing more.

  Thanks for your time and I look forward to your response 

  Best regards
  Dan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!