HIDUP BERANI UNTUK GAGAL jangan terLIWAT

Alhamdulillah setelah 4 hari di negara orang akhirnya aku menjejaki kaki ke tanah air tepat jam 3.15 petang dengan pesawat AirAsia. Sekembali dari trip ini aku sudah berjanji pada diri sendiri untuk fokus hanya kepada contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL yang hanya tinggal 3 hari sahaja. 4 hari di negara orang sungguh meletihkan dengan jadual yang sungguh padat tetapi begitulah pengorbanan yang perlu dilakukan apabila kita hendak berdiri sama tinggi dengan bangsa lain.

Alhamdulillah sambutan yang diberi untuk memilih entri terbaik HIDUP BERANI UNTUK GAGAL sangat baik. Teman-teman masih ada 3 hari lagi untuk memilih entri yang terbaik. Teruskan memilih JANGAN sampai terLIWAT baru nak memilih. Pilihan ANDA hari ini pasti akan mengembirakan 28 peserta terakhir yang tersenarai. Kepada 140 peserta yang ikut serta contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL masih ada 3 hari lagi untuk bermain dengan keywords “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL“. Jangan mengalah selagi ada peluang teruskan perjuangan dengan semangat “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL“.



Kepada yang belum memilih entri terbaik jangan tunggu hingga liwat buat pilihan sekarang @ HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

Kepada teman-teman yang ingin T-Shirt khas daripada negara yang baru aku lawati bolehlah buat tekaan dengan tinggalkan komen diruangan komen. Tekaan pertama yang tepat akan mendapat hadiah sehelai T-Shirt khas.

Selamat maju jaya hanya 3 hari lagi jangan LIWAT …. HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

~penGOMEL pertama~

Tpinky – Aku Wanita Biasa

64 Comments

            1. @fakhri,

              memang sah dah bro ko duduk atas.
              aku dah check semua data center.

              Good luck Bro 😀

  1. Thailand! Business jer kebelakangan ni. Bagus tu. Permulaan baik utk tahun 2010. Semoga suksess. Amin!
    .-= Precious´s last blog ..Jenazah Terbiar =-.

  2. salam,
    alahai… dah pi jalan jauh-jauh pun masih terpengaruh gak ngan bahasa tuuut… nak sebut pun geli… hehehehe

    tak nak teka pi negara mana sebab … last tekaan walaupun pun tepat dah ada yang jawab… bukan merajuk… kerana rajukku tak laku … huhuhuhu
    .-= yangbaik´s last blog ..The Most… 10 words… =-.

  3. bro baru balik dari vietnam ke?
    sy nk gak tsyirt vietnam yg orang naik beca tuh hehhehe

    sy vote blog no 15

  4. LIWAT??hm….spm dpt brape la ni….atau penulis terkene liwat oleh seseorg….dari penulisan tak mencerminkan keperibadian.

      1. @zuls, ermmm perkataan “liwat” kenapa SPM dipersoalkan? heeee jgn mare sbb takde kaitan langsung

    1. @irfan, ni namanya mengambil kesempatan daripada situasi tanpa menulis perkara yg sensitif…betul lah tu @zuls ni namanya SEO games…harap saudara Irfan faham (kan bagus kalau ada link atau email)

    1. @mohdisa, Owhhh, jangan terliwat dong! Seksa dunia dan akhirat. Punah jiwa dan raga … hihiii
      .-= Precious´s last blog ..Free Blogger Templates =-.

      1. @denaihati, haha, ye tak ye gak. thai pun senang apa nak cari makanan halal. 🙂
        .-= mohdisa´s last blog ..Satu Emas Satu Perak Dua Gangsa =-.

  5. Brother Denaihati dr Bangkok yer….
    nak T’shirt satu bleh? 😉
    ermm ke sana buat apa? ada bisnes bgs kerr…
    selamat kembali ke tanahair 🙂
    .-= tpinky´s last blog ..Cikukunya?????? =-.

    1. @tpinky, Betul. Ko betul and ko first! Kalau t-shirt tu tak muat, ko pass kat aku k! Hihiiii
      .-= Precious´s last blog ..Jenazah Terbiar =-.

    2. @tpinky, Minta maaf tuan tuan dan puan puan. Ini cuma Precious buka mulut besarnya. Hihihiiii … sapa menang sapa kalah, kita tunggu sdr Denaihati yg umumkan ya!
      Sori yer …
      .-= Precious´s last blog ..Bila Isteri Cium Suami =-.

    3. @tpinky, tahniah jadi penGOMEL pertama dan TAHNIAH KERANA JAWAPAN TEKAAN YANG BETUL…BETUL BANGKOK. (Tolong hantarkan detail nama dan alamat melalui ruang contact atau msg di twitter atau facebook)

      1. @denaihati, dah bg alamat kt facebook…
        terima kasih banyak2.. semoga allah merahmati pd tuan empunya contest 😀
        .-= tpinky´s last blog ..Selagi masih bernafas…….. =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!