Pelabur Swisscash boleh buat tuntutan sebelum 10/2/10

Jika contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL akan berakhir pada 11.59 pm 7/02/2010, pelabur-pelabur Swisscash pula diberi tempoh sehingga 5.30 pm 10/02/2010 untuk membuat tuntutan pelaburan yang telah disekat oleh Suruhanjaya Sekuriti kira-kira 2 tahun lepas.

Jika ANDA adalah salah seorang pelabur Swisscash maka jangan lepaskan peluang untuk mendapat kembali wang yang telah dilaburkan. Suruhanjaya Sekuriti telah melantik PricewaterhouseCoopers Advisory Services Sdn Bhd untuk menguruskan semua tuntutan daripada pelabur.

Kepada pelabur Swisscash jika berhasrat nak buat tuntutan perkara pertama yang mesti ANDA lakukan adalah membaca FAQ yang disediakan oleh Suruhanjaya Sekuriti. Jika ANDA pelabur Swisscash yang termasuk dalam kumpulan berikut :

1. Melabur selepas 5 Sept 2006

2. Pernah menaja pelabur baru

maka ANDA TIDAK LAYAK untuk menuntut pelaburan yang telah dibuat. Untuk maklumat lebih lanjut boleh terus baca @ Swisscash FAQ. Kalau nak tuntut buatlah segera jangan sampai terliwat.

17 Comments

  1. Aku pun ni baru first time dengar fasal Swisscash tu … Eloklah kalau dapat claim balik!
    .-= Precious´s last blog ..Pilihlah Saya =-.

    1. @fakhri, heheheeeee … betul tu! Aku rasa kalau time itu aku dah berjinak ngan internet mau aku pun join sekaki tu!
      .-= Precious´s last blog ..Jenazah Terbiar =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!