Contest Weblog Popular 1Malaysia : Hadiah Tambahan

Spread the love

Pasti semua sudah maklum contest Weblog Popular 1Malaysia telah dilanjutkan berdasarkan keputusan pengundian yang telah dijalankan selama 1 minggu. Alhamdulillah penyertaan pun semakin bertambah dan saingan juga bertambah hebat. Ramai teman-teman blogger telah mengunakan berbagai strategi seperti menganjurkan mini contest untuk mempromosi contest Weblog Popular 1Malaysia.

Terima kasih kepada peNAJA contest iaitu SaudaCare, Anisha Online Mall dan terbaru One Malaysia Blogshops. Terdapat sedikit perubahan Hadiah dan Syarat penyertaan. Jika terdapat link penyertaan contest dan blog yang dicalonkan yang tertinggal saya mohon maaf dan minta jasa baik untuk tinggalkan link penyertaan contest diruang komen entri ini.


HADIAH-HADIAH :

1. RM1,000.00 : 1 Weblog yang mendapat pencalonan terbanyak dari teman-teman blogger akan dinobatkan sebagai Weblog Popular 1Malaysia.
2. RM1,500.00 : Weblog yang paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
3. RM1,000.00 : Weblog kedua paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
4. RM500.00 : Weblog ketiga paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
5. 4 x RM250.00 : Hadiah khas – Ranking no 1- 4 di google.com.my dengan keywords “Weblog Popular 1Malaysia” pada jam 12.00 am 1/11/2009.
6. 4 x RM150.00 : Hadiah khas – Ranking no 5- 8 di google.com.my dengan keywords “Weblog Popular 1Malaysia” pada jam 12.00 am 1/11/2009.

Syarat Penyertaan :

1. Syarat 1 -14 masih kekal @ contest Weblog Popular 1Malaysia.

Syarat Tambahan :

1. Follow twitter @Denaihati dan klik button retweet di entri ini.
2. Tambahkan blog Denaihati ke dalam blogroll atau bloglist ANDA.
3. Pemenang untuk hadiah 5 dan 6 akan ditentukan pada jam 12.00 am, 1/11/2009 berdasarkan sesawang pencarian google.com.my menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox.
4. Hadiah untuk 5 dan 6, jika terdapat 1 blog yang mempunyai 2 link atau lebih dalam ranking 1 – 8 akan hanya dikira satu hadiah pada ranking yang tertinggi.

Banner contest Weblog Popular 1Malaysia

weblog malaysia

Teruskan perjuangan jangan cepat GIVE UP. Usahakan supaya semua hadiah ini dimenangi oleh teman-teman blogger yang layak. Sekiranya tiada pemenang PENAJA telah mengambil keputusan untuk menyumbangkan baki HADIAH kepada tabung pembinaan Sekolah Menengah Ghufran. SELAMAT MAJU JAYA MALAYSIA.

Untuk join contest klik @ Contest Weblog Popular 1Malaysia
Iklan : Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi agen klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR INFO hantar ke 36553.

~Terima Kasih~

Spread the love

20 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!