Contest Weblog Popular 1Malaysia Update

Spread the love

PeNAJA bersama Contest Weblog Popular 1Malaysia iaitu SaudaCare (Minyak Dara Habbatus Sauda), Anisha Online Mall (Pemborong Stokin Wudhu) dan One Malaysia Blogshops (Directory Blogshop Malaysia) mencadangkan supaya contest ini dilanjutkan sebulan lagi sehingga 31 Okt 2007. Aku tak berani nak buat keputusan jadi aku serahkan kepada semua teman-teman blogger dengan mengundi samada setuju atau tidak setuju. Undi ya jangan tak undi tapi jangan pulak bergaduh sebab ni bukan Pilihanraya memilih Wakil Rakyat.Untuk join contest klik @ Contest Weblog Popular 1Malaysia

Pejam celik tak sangka pulak dah nak berakhir Contest Weblog Popular 1Malaysia. Dah hujung-hujung ni semakin PANAS pulak contest ni dan semakin ramai yang join contest. Yang best tu berbagai cara telah digunakan oleh perserta contest untuk menarik perhatian teman blogger lain untuk join contest. Maklumlah kan ada hadiah untuk referral tertinggi.

Untuk perlumbaan SEO di Google.com.my dengan keyword Weblog Popular 1Malaysia juga tidak kurang hebatnya. Setiap minggu ranking top 4 berubah-ubah. Berdebar-debar juga menunggu tarikh keramat 30 Sept 2009 ni. Siapa lah agaknya yang akan stay di ranking top 4 tu ya!!!


Iklan : Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi agen klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR INFO hantar ke 36553.

~Terima Kasih~
Kuina – Bicara Santai


Spread the love

16 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!