HADIAH untuk penGOMEL terhebat

Spread the love

1. Terima kasih kepada One Malaysia Blogshops (Direktori Blog Bisnis Malaysia) kerana sudi menjadi penaja kepada contest. Contest ini mudah sahaja. Setiap komen yang mengikut syarat di entri  akan dibayar sebanyak RM0.20. Syaratnya mudah, setiap komen mesti sekurang-kurangnya 7 perkataan dan minimum untuk cash out adalah RM10 (memudahkan untuk bank in cash di mesin ATM..heee) atau sekiranya tak mahu cash out boleh iklankan blog di Denaihati selama 2 bulan.

2. Terima kasih juga kepada Anisha Online Mall (Pemborong Stokin Wudhu Berkualiti) kerana sudi menaja hadiah khas (belum dimaklumkan) untuk komen yang paling menarik sepanjang bulan Merdeka (menyahut cabaran Rizal dan Azizwan lah ni). Anisha Online Mall (Pemborong Stokin Wudhu Berkualiti) akan memilih komen yang paling menarik dan keputusan adalah muktamat.

3. Contest untuk penGOMEL terbanyak dimana penGOMEL terbanyak, kedua terbanyak dan ketiga terbanyak akan mendapat HADIAH berupa CASH money.

4. Contest penGOMEL pertama berjalan seperti biasa iaitu kepada teman blogger yang berjaya menjadi penGOMEL pertama akan mendapat bank link percuma disetiap akhir entri dan penGOMEL pertama terbanyak setiap bulan akan mendapat hadiah khas.

Semua contest ini akan berlansung setiap bulan. Penganjur akan memaklumkan apabila contest dihentikan. TERUSKAN MENGUNJUNG BLOG INI UNTUK MEMENANGI BERBAGAI HADIAH DAN JANGAN LUPA TAMBAHKAN LINK BLOG INI DI BLOGLIST ANDA.

Iklan : Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi agen klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR INFO hantar ke 36553.


Spread the love

14 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!