3 hari lagi peluang untuk dapat RM4250

Spread the love

Alhamdulillah contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL yang bermula pada 2/12/09 telah memberi banyak kesan bukan sahaja kepada DENAIHATI tetapi juga kepada ramai peserta. HIDUP BERANI UNTUK GAGAL telah menjadi platform untuk berkongsi kisah KEGAGALAN dan KEJAYAAN yang diharungi dalam hidup. Insyallah kisah ini pasti akan dapat memberi motivasi kepada 1MALAYSIA dan meransang MINDA SEPARA SEDAR kepada mereka yang memerlukan.

Alhamdulillah sehingga hari ini 134 peserta telah ikut serta contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL. 20/01/10 adalah hari terakhir untuk penyertaan contest. Masih ada 3 hari lagi untuk peserta baru ikut serta contest dan berpeluang untuk memenangi hadiah berjumlah RM4250 (tidak termasuk hadiah untuk referral).

Kepada yang masih ingin turut serta tidak susah, ANDA hanya perlu menulis pengalaman hidup sendiri atau pengalaman tokoh yang pernah gagal dalam hidup atau entri bebas yang diselitkan dengan keyword “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” dengan mengikut syarat-syarat yang telah ditetapkan. ANDA juga boleh melihat contoh daripada 134 entri yang telah ikut serta contest ini dengan klik salah satu link yang telah disenaraikan.

HIDUP BERANI UNTU GAGAL adalah tagline yang sangat berpengaruh dalam menentukan kejayan seseorang individu. Semua tokoh dan insan kecil atau besar yang berjaya mempunyai falsafah ini kerana tiada suatu KEJAYAAN tanpa KEGAGALAN. Semuga tulisan kita dalam contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ini akan kekal dalam dunia siber dan suatu hari kelak ianya akan menjadi motivasi kepada seseorang yang mencari sumber motivasi di dalam dunia siber. Insyallah keyword HIDUP BERANI UNTUK GAGAL juga akan menjadi sumber trafik kepada blog peserta sebagaimana keyword WEBLOG POPULAR 1MALAYSIA menjadi salah satu sumber trafik kepada blog hebat HIDUP BIAR SEDAP.

Insyallah sumbangan kita yang sedikit dalam contest ini akan memberi kesan yang besar kepada yang memerlukan. Kepada yang ingin turut serta sila terus ke HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

@Peserta diberi tempoh sehingga 27/01/10 untuk mengubah entri untuk hadiah entri terbaik.


Spread the love

60 Comments

 1. salam denaihati, sekadar pertanyaan. keputusan carian dari Google ni, ada yg memaparkan entri dan ada yang memaparkan laman blog sahaja. yg memaparkan laman blog tu diambil kira tak? maksud aku, keputusan carian yg tidak terus ke entri HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.
  .-= mohdisa´s last blog ..Gunting Dalam Lipatan =-.

 2. Tumpang rasa cemas pula gua nih 😆
  .-= Eldy´s last blog ..Contest blogspot template jejaktrend + Ang Pao =-.

 3. wah! contest terhebat pernah ku join abad ini. kehkehkeh. ranking dah kelaut tapi, tak apa. janji sudah mencuba n usaha. good luck korang yang lain!!!

 4. Semangat3x!!!!!!!!!

  Masa sudah semakin suntuk…

  Sama-samalah berusaha ya. berusaha bersungguh2x dan tahiah kepada bakal pemenang 🙂

  AJ dapat wat apa2x yang patut memeriahkan contest ini. huhuhu blog AJ pun dah jauh ketinggalan.

  Beruntung juga walaupun tak rasa boleh menang, kurang2x dah dapat idea yang best2x dari contest ini.

  Goold luck kepada semua peserta dan bakal pemenang semua 🙂

  Solutelah tabik spring kepada pemenang 🙂
  Kemahiran SEO korang itu perlu dimanfaatkan untuk menjana traffik dan pendapatan yang lebih lumayan kelak.

  🙂
  .-= AJ´s last blog ..HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

 5. Pingback: uberVU - social comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!