10Malaysia Top Link dan Commentator April dan Mei 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, jutaan maaf untuk semua pembaca blog denaihati akibat kesuntukan masa dengan tugas bisnis dalam dan luar negara maka ada kewajiban yang masih belum disempurnakan. Kali ini aku akan umumkan serentak Top Link dan Top Commentator untuk bulan April dan Mei 2011.

Terima Kasih, Syukran, Makaseh and Thank You semua

Berikut ada 10Malaysia top link referrer April 2011 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3.

Kulanzsalleh.com (RM50), Ariffshah.com (RM30), Amriawan.blogspot.com (RM20), Yanmieonline.com, Kujie2.com, Pendekarberkuda.org, Blog.mohdisa.com, Eyriqazz.com, Syahrilhafiz.com dan zonbebas.com.

Berikut ada 10Malaysia top link referrer Mei 2011 mengikut Google Analytics dan hadiah untuk top 3.

Yanmieonline.com (RM50), Ariffshah.com (RM30), lizarazak.com(RM20), Amriawan.blogspot.com, Kulanzsalleh.com, Syahrilhafiz.com, Kakilepak.com, theotherkhairul.blogspot.com, na5wa.com dan Blog.mohdisa.com.

Berikut ada 10Malaysia top commentator April 2011 dan hadiah untuk top 3.

Abang Iwan (RM50), Pendekar (RM30), Eyra (RM20), Ekspresiruang, Syahrilhafiz, Pendekarberkuda, Shah, Penadigital, Cerita Dewasa dan Wazy.

Berikut ada 10Malaysia top commentator Mei 2011 dan hadiah untuk top 3.

Abang Iwan (RM50), Eyra (RM30), Ekspresiruang (RM20), Syahrilhafiz, Naimulfirdaus, Wazy, Yas, Adilla Harun, Akubiomed dan Mat Teropong.

Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah. Terima kasih juga yang ikut cabaran iPad 2 Malaysia dan tunggukan contest-contest lain yang bakal diumumkan dari masa ke semasa. Terima kasih juga kepada lebih 6K FB Fanpage follower dan 15k Twitter follower. Terima kasih juga yang dah ikut projek “5 blog yang paling kerap dilawati“. Teruskan bersama denaihati mungkin anda akan dapat apa yang anda tidak dapat diblog-blog lain …ILMU dan HADIAH. Kepada yang berminat nak jadi sponsor boleh terus contact aku.

Aku juga nak mohon maaf kepada pemenang hadiah yang terdahulu yang belum dapat hadiah seperti erya, kak yan dan ariffshah. Mohon kepada semua pemenang semua contest yang baru dan lama yang belum dapat hadiah untuk tinggalkan nama penuh, no akaun, no kad pengenalan bagi yang tak menggunakan Maybank dan jumlah hadiah yang dimenangi ke Contact atau direct message di Facebook. Kerja sendirian ni memang gitulah tak terkejar insyallah next month dah ada pembantu lebih mudah dan terurus lagi blog denaihati ni.

Terima kasih ya semua …

[ad#Twitter]

[ad#facebook]

101 Comments

  1. lebih byk yang DH bagi, lgi byk yang akan datang… kan kan… hehehe.. harap2 ipad2 tu jatuh di tangan saya… keh3…

    jom tgk gmbar ni 10 Gambar Superb cantik!

    psst:/ jgn marah~
    Curahan rasa shah @ ..Review KL gengsterMy Profile

  2. Salam, alhamdulillah untuk kedua2 bulan masih lagi berada di top 5 walaupun tahu rank semakin jatuh, tp apa pun seronok sebab dapat menyumbang trafik ke sini, banyak juga hasil hadiah yg dh dapat dr blog ini, insyaallah mudahan rezeki bertambah…amin.

    pssttt!!! eh tetiba lak naik rank 1 utk bln mei, tak sangka sebenarnya 😉
    Curahan rasa yanmie @ ..Pulse Massager 6 in 1 FunctionMy Profile

    1. kak yan hebat la :p saya baca entry ni masa tgh lepak makan malam ngan kawan2. baca nama kak yanmie, semua respon: “ooooo kak yan *sambil angguk2*” fufufufuf femesnya dia hahahaa

    2. kak yan, kite lagi mcm xpercaya ni. acaner lah blog ayamas kite bley tersenarai top 3 gak tuh.hahahaha!!! haih, mcm2 pengalaman jd blogger ni. semuanyer bermule dgn join contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL kat sini. tak tau nak say tq caner lagi kat bro denaihati ni. hehehehe. to kak yan, congratss!!hehehehe
      Curahan rasa Lizz @ ..Hazama Juara Akademi Fantasia 9My Profile

      1. zaman ni kan zaman emas jadi kalau hujung ada perkataan MAS pun dah dikira heee …ayaMAS. tapi kalau kat Indonesia MAS dah lain maknanya.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!