5 blog paling kerap dilawati oleh 101 blogger

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, masih ingat lagi dengan projek “5 blog paling kerap dilawati 2011“. Nak update sikit senarai 5 blog paling kerap dilawati oleh 101 blogger. 5 blog ini disenaraikan ini berdasarkan jumlah paling banyak dilawati mengikut pilihan101  blogger.

1. Benashaari.com (23)

2. Amanz.my (10)

3. Ariffshah.com(10)

4. Kujie2.com(9)

5. Nisamenaip.blogspot.com (9)

(Terima kasih kepada 22 blogger yang kerap singgah blog denaihati)

Selain daripada 5 blog di atas ada beratus blog yang lain paling kerap dilawati oleh 101 blogger setiap hari seperti di senarai “Blog Paling Kerap Dilawati” (mungkin blog anda antara yang paling kerap dilawati). Masih ada lagi senarai yang akan diupdate dari masa ke semasa.

Pasang banner ini di blog anda

Untuk mencapai matlamat ini aku memohon kerjasama kepada blogger 1Malaysia dan nusantara untuk membuat entri khas bertajuk “5 blog paling kerap dilawati 2011” dengan menyenaraikan 5 blog yang paling kerap anda lawati sepanjang 2011. Di dalam entri tersebut sila senaraikan juga 10 teman blogger anda  yang juga anda ingin mereka ikut serta dalam projek ini. Tinggalkan link setiap entri tersebut dicommentLuv di ruangan komen entri ini. Kepada yang kurang faham nak buat entri boleh contohi entri blog Anarm.

Aku sedang berusaha mencari hadiah terbaik untuk 5 blog paling kerap dilawati 2011 jadi lebih banyak yang ikut serta lebih berkualiti projek ini. Harap dapat bantuan semua untuk promosi projek ini.

Projek ini memang kecil dan simple tetapi akan memberi kesan viral trafik yang sangat menakjubkan jika semua blogger ikutserta… joom tengok blog mana yang sering dilawati oleh teman-teman blogger @ Blog Paling Kerap diLAWATI.


Spread the love

117 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!