10Malaysia Top Link dan Commentator Mei @Denaihati

Spread the love

Salam 1Malaysia, terima kasih kepada semua pengunjung Denaihati khasnya peserta contest Hidup Untuk Memberi yang telah membantu meningkatkan trafik. Alhamdulillah lebih daripada 42,000 pengunjung telah singgah Denaihati sepanjang Mei, 2010 dan ini merupakan trafik tertinggi dalam sebulan yang pernah dikecapi oleh blog ini. Semuga prestasi ini berterusan dan semakin hebat.

10Malaysia Top Link Referrer Mei

10Malaysia Top Link Referrer Mei

Berikut adalah token sebagai tanda terima kasih kepada 3 blog daripada 10 yang paling banyak memberi link referrer kepada Denaihati. Data ini berdasar daripada Google Analytics 1 – 31/5/2010.

1. Benashaari.com : RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Wawwi com : RM30

3. Yanmeionline.com : RM20

10Malaysia Top Commentator Mei

10Malaysia Top Commentator Mei

Berikut adalah token sebagai tanda terima kasih kepada 3 blogger daripada 10 yang paling banyak berkongsi idea dalam Denaihati.

1. Steward John : RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati.

2. Dya : RM30

3. Mieran : RM20

4. Bang Iwan : Rp100ribu (Pengomel terbanyak dari luar Malaysia)

Semua link 10Malaysia Top Link dan Commentator Mei @Denaihati akan disenaraikan di Teman Denaihati. Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.com, Anisha Online Mall, eQurban.com dan Kulanzsalleh.com (masih ada beberapa lagi dalam perbincangan). Kalau dapat sponsor Kereta Proton mesti best kan!!!.

Sehingga hari ini sudah tersenarai 80 peserta contest dari Malaysia dan Indonesia. Seandainya terdapat peserta contest yang belum disenaraikan sila maklumkan melalui ruang komen atau contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter. Penyertaan contest masih terbuka untuk blogger Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapore dan seluruh dunia. Senarai hadiah keseluruhan contest Hidup Untuk Memberi akan diumumkan sebaik sahaja penyertaan ditutup (akan diumumkan kemudian). Kepada yang nak join boleh terus ke Contest Hidup Untuk Memberi.

@Sila singgah ke blog peserta contest ke 11 dan 12 : Elyaszbha dan Kulanzsalleh.

[ad#advertlets336]


Spread the love

574 Comments

  1. Pingback: Kaki Komplen Malaya » 10Malaysia Top Link dan Commentator July

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!