Rakan Blogger

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, syukur Allah ilhamkan aku menjadi seorang blogger bersama 500 ribu rakan blogger 1Malaysia. Rakan Blogger sudah mendapat periktirafan yang tinggi di Malaysia sehingga tertubuhnya Blog House Malaysia yang dinaungi oleh Mantan PM Tun Dr Mahathir.

Blogger kalau dulu dipandang serong tetapi kini menjadi sumber informasi dan media alternatif yang lebih penting dari media cetak. Kalau dulu penulis buku menjadi rebutan tetapi kini penulis blog menjadi lebih tersohor dan rebutan terutama kepada parti-parti politik untuk menulis blog politik. Kerajaan juga memandang blogger dengan kedua belah mata dan mengiktiraf peranan blogger.

Kini terpulanglah kepada blogger untuk menempatkan diri di kalangan masyarakat dalam dan luar negara. Menjadi rakan blogger profesional dengan ilmu yang terus berkembang dengan menjadikan blog sebagai sumber informasi dan ilmu kepada pencari maklumat.

Dunia blog pasti akan terus berkembang dan terpulang kepada blogger untuk maju bersama atau tertinggal di belakang. Ilmu blogger tidak pernah ada titik noktah terus berkembang bersama lajunya kemajuan dunia ICT.

Banner design by Emilayusof.com

Kepada semua rakan blogger blog denaihati dijemput untuk mempromosi link blog untuk setiap entri terbaru secara percuma bila-bila masa @ Denaihati Network.

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]

---

  1. sy tengok blogger2 sekarang semakin ramai, memang patut diwujudkan BHM ini untuk rakan blogger di seluruh Malaysia.Don akan cuba menjadi blogger yang terbaik satu hari nanti macam blog Denaihati.com

  2. alahai. saya ketinggalan.
    apa blog house malaysia? apa itu rakan blogger 1 malaysia?

    so sad. kena figure out cepat2 nih.
    Entri terbaru Fuza Marquis – Nafi atau Bukti?My Profile

  3. Menjadi Blogger adalah sebuah pilihan, mungkin itu yang bisa kuucapkan sekarang ketika aku mengingat kembali saat dimana tiga tahun lalu aku memutuskan ngeblog.
    Entri terbaru Bang Iwan – Jadwal Semifinal Piala Champions 2012My Profile

  4. org kampung jalan-jalan…semoga berjaya dunia akhirat dan mendapat keberkatanNya…InsyaAllah..
    Entri terbaru orang Kampung – 2012…Nangka ni…boleh bah kalau kau..!!My Profile

Trackbacks

  1. [...] pembaca setia dan Rakan Blogger yg menyokong blog Denaihati sehingga menang Best of the best blog of the [...]

  2. [...] kasih juga kepada lebih 1500 Rakan Blogger yang sudah pasang Plugin Waktu [...]

  3. [...] dan salam 1Dunia, terima kasih kepada Rakan Blogger yang sudi nak jadi sponsor kepada contest besar Denaihati yang sedang dirancang di blog Denaihati. [...]

  4. [...] Blogging, Penulis Jemputan Assalamualaikum dan salam 1Dunia, entri ini ditulis oleh penulis jemputan Adam Roslan tuan blog AdamRoslan.com. Semuga perkongsian ini akan menambah lagi ILMU kita untuk go next level dalam dunia blog. Selamat membaca Rakan Blogger : [...]

  5. [...] akan buat sedikit review jika masa mengizinkan. Jadi selamat muaturun dan jikalau Denaihati buat Rakan Blogger untuk blog beliau,  korang boleh share screenshot atau sebagainya berkenaan Ubuntu 11.04 dengan [...]

  6. [...] blog Denaihati, boleh ikutnya sekarang juga. Selain itu juga anda berpeluang untuk menjadi rakan blogger di Facebook page beliau dan kongsikan artikel blog anda di sana. Memang berbaloi.SyahrilHafiz.com [...]