Kenapa suka lawat 5 Blog ini?

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, setiap hari pasti ada sahaja blog yang kita lawati atau dalam istilahnya blogwalking. Pasti ada 5 – 10 blog yang wajib kita lawati setiap hari dan ada pula blog yang hanya sekali kita singgah lepas tu dah tak minat nak pergi lagi. Ramai yang dah senaraikan 5 blog paling kerap dilawati dan ada juga yang request nak senaraikan lebih.

Aku mohon jasa baik boleh tak teman blogger senaraikan beberapa sebab kenapa anda kerap melawati blog tertentu adakah kerana mereka tu popular jadi anda pun nak tumpang popular, adakah menulisan mereka bagus jadi ketagih nak baca next entri atau mungkin kerana blog mereka simple tak ada lagu dan laju loading atau apa ya??? Joom kongsikan kenapa dan mengapa anda kerap melawat sesuatu blog dan ini mungkin boleh membantu teman-teman blogger meningkatkan prestasi blog mereka berdasarkan kehendak pembaca …. mungkin.

Tampal banner ini di blog anda

<a href=”https://denaihati.com/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011” target=”_blank”><img src=”https://denaihati.com/wp-content/uploads/2011/04/5blog.jpg” border=”0″ alt=”5 Blog Paling Kerap Dilawati”></a>

nota : Pencarian 5 Blog Paling Kerap dilawati 2011 masih berlansung dan senarai sentiasa diupdate walaupun agak lewat. Aku ada idea besar dengan projek ini dan sedang mencari sponsor. Dah dapat sponsor nanti akan dimaklumkan detailnya.

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]


Spread the love

82 Comments

  1. Inilah kali pertama saya lawati blog ini,.Setelah saya lihat blog ni memang best dia punya isi kandungan,ramai rakan blogger kat blog ni.dalam erti lain memang power,macam ada aura pada blog ini.tu yang buat saya minat nak lihat.
    Curahan rasa AURAREEZKI @ ..SEO untuk BLOG(seo blog)My Profile

  2. wah bahasanya kayaknya dari malaysia yah….?salam kenal. bicara BW ini memang sudah jadi keharusan buat yang mengaku blogger, but malah saya sendiri sulit konsisten, kalo males malah cuman main game….hehhehehhe….hehhehe

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!