iPad 2 Malaysia dilancarkan April?

Spread the love

Assalamualikum dan salam 1Dunia, iPad 2 Malaysia semakin panas dan semakin tak sabar ditunggu kehadirannya di Malaysia. Khabarnya iPad 2 blackmarket dah masuk di sebahagian kedai di Kuala Lumpur. Aku tak dapat nak sahkan sebab tak tengok sendiri. Mengikut info di Amanz.my iPad 2 Malaysia mungkin akan dilancarkan pada 29 April 2011.

Petikan dari blog Amanz.my : Nampaknya sedikit demi sedikit info kini menyumbang kepada pengesahan yang mana Apple iPad 2 kelak akan dilancarkan pada 29 April ini. Jikalau sebelum ini kami memperlihatkan Machines yang sedang mencari pekerja tambahan, kini beberapa pengguna di Lowyat.net memperkatakan yang mana mereka telah pun pra-tempah iPad 2 di beberapa pengedar rasmi Apple di Malaysia.
Buat masa ini, harga rasmi iPad 2 masih lagi belum diumumkan secara rasminya, namun ianya dijangka akan dimulakan bermula daripada harga serendah RM1599 untuk versi 16GB WiFi. Secara umumnya, harga iPad 2 dijangka akan menyerupai harga iPad generasi pertama sebelum ini.

 

Gambar iPad 2 dari Ariffshah.com

Begitu panasnya sambutan iPad 2 Malaysia tak kurang panas juga sambutan contest iPad 2 Malaysia anjuran blog denaihati. Kesemua peserta yang telah ikut serta samada untuk hadiah utama atau hadiah saguhati dikira layak walaupun masih ada yang belum masuk dalam senarai peserta contest iPad 2 Malaysia.

Berikut adalah senarai terkini top 10 link referrer mengikut Google Analytics dan peratusan bounce rate : Amriawan.blogspot.com (59.78%), Kulanzsalleh.com (51.89%), Ariffshah.com (53.95%), Yanmieonline.com (67%), Pendekarberkuda.org (61.66%), Eyriqazz.com (63.88%), Blog.mohdisa.com (64.48%), Kujie2.com (56.85%), Syahrilhafiz.com (45.99%) dan Zonbebas.com (68.69%). Ada banyak juga perubahan berbanding review contest iPad 2 Malaysia untuk bulan lepas. Kepada yang belum join klik je banner Dapatkan iPad 2 Percuma disidebar tu untuk detail.

Terima kasih juga kepada Smartgold.biz (meletup-letup harga GOLD sekarang), Ray Ban Malaysia dan sponsor baru eQurban.com (joom daftar program affiliate) yang sudi menjadi sponsor contest iPad 2 Malaysia. Tahniah juga kepada semua peserta kerana majoriti dah tersenarai di google search untuk keywords iPad 2 Malaysia.

Kepada yang belum join joom ke Contest Ipad 2 Malaysia kerana penyertaan masih terbuka. Hadiah paling utama tetapi join contest juga dapat bina network, trafik dan kalau ada rezeki berkongsi Pagerank.

Nak tengok SENARAI PESERTA contest iPad 2 Malaysia (kepada yang tak tersenarai jangan lupa DM aku kat FB atau Twitter).

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]


Spread the love

57 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!