BLOG HOUSE MALAYSIA

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, sebelum ini pernah maklumkan tentang pertemuam blogger sedunia melalui “WORLD BLOGGERS AND SOCIAL MEDIA SUMMIT 2011” dah ada yang daftar ke?? Kalau belum cepat jangan lewat sebab ini adalah acara hebat untuk para Blogger 1Dunia. Peluang bertemua dengan PRO BLOGGER dari seluruh dunia. Jangan lupa follow sekali Facebook dan Twitter mereka tu ya.

Kali nak cerita pulak BLOG HOUSE MALAYSIA (BHM). Mungkin ramai dah tahu tetapi bagi yang tak tahu ini pasti suatu yang baru. BHM adalah persatuan Blogger Malaysia yang berdaftar yang diterajui oleh ahli jawatankuasa yang dipilih dinaungi oleh Tun Dr. Mahathir (Chedet).

Blog House Malaysia

BLOG HOUSE MALAYSIA is now official.
Having received the acknowledgment of receipt of our registration as well as the official documentation from the Registra of Societies, the inaugural Annual General Meeting of BLOG HOUSE MALAYSIA was held on 9th of March 2011 at the National Press Club. The Committee return elected, and shall hold office from 9th March 2011 – 31st Dec 2013

President – Syed Akbar Ali

Vice President – Akhramsyah Muammar Ubaidah Bin Sanusi

Secretary – Tony Yew

Vice Secretary – Mohamad Firdaus Abdullah

Treasurer – Zakhir Mohamed

Committee Members -Datuk Nuraina Samad, Shamsul Akmar Bin Musa Kamal, Endie Shazalie Akbar, Salahuddin Bin Hisham, Eric Woon

Advisor – Datuk Ahirudin Attan
Congratulations to the elected committee members.

Membership is now open to BLOG HOUSE MALAYSIA!

Semakin meriah dunia blog Malaysia. Kepada semua blogger joom kita join jadi member @ Ahli BHM.

1st Malaysian - Asean Bloggers Conference

Acara pertama yang bakal dilaksanakan oleh BHM adalah “ASEAN Regional Bloggers Conference” pada 24/4/2011 di Kuala Lumpur. Acara ini akan juga turut dihadiri oleh Chedet dan PM DS Najib Razak. Kepada blogger yang nak ikut acara ini sila daftar di ASEAN Regional Bloggers Conference.

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]


Spread the love

71 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!