Malaysia International Tourism Blogger Awards

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, orang putih kata “what you give you get back” tapi jujur dah malu nak minta tolong DiGiWWWOW Nuffnang Blogger of The Year dengan Rakan Blogger setelah bantu blog Denaihati jadi Best of The Best Blog of The Year anjuran MSMW dan bantu komen, RT dan FB like semua entri Toshiba Challenge.

Kalau blog Denaihati sahaja berjaya tak best juga. Bijak pandai berkata kalau kita nak lebih berjaya pastikan ramai kawan-kawan sekeliling juga berjaya. Untuk itu jom kita mengundi untuk Rakan Denaihati supaya mereka berjaya mendapat Malaysia International Tourism Blogger Awards mengikut katogeri yang dipilih.

Memang terbaiklah kalau semua yang disenarai ini menang untuk katogeri yang dipilih. Nak undi senang klik je link blog yang disenaraikan dan dalam kurungan (#no) adalah kedudukan terkini.

Tourism Fashion Blog : Rebeccasaw.com (#3)

Malaysia International Fabulous Food 1Malaysia Blog : Teratakarmo.com (#5)

Malaysia International Tourism Photography/Art Blog : Azmanishak.com (#8)

Malaysia International Tourism Technology Blog : Amanz.my (#2)

Malaysia International Celebrity Blog : Zarulumbrella.com (#1)

Malaysia International Tourism Travel Blog : Kakinakl.com (#5)

Malaysia International Tourism Blog of the Year : Yanmieonline.com (#2)

Teringin juga nak join anugerah ini tetapi bukan tahun ini tapi tahun depan barulah lebih sesuai selepas kembara banyak negara seperti yang telah dirancang. Jom kita bantu Rakan Blogger .. kalau bukan kita siapa lagi. Hari terakhir mengundi pada 11.59pm, 1/5/2012 tinggal beberapa hari je lagi tu jangan tunggu last minute.

Terima kasih juga kepada semua yang dah bantu blog Denaihati tanpa henti jasa kalian pasti dibalas ALLAH SWT dengan rezeki yang berlimpah ruah.

Nota : Atas pemintaan Emilayusof.com link blog telah dikeluarkan dari senarai. Semuga blog beliau berjaya ikut katogeri yg telah dipilih.

Comments

  1. says

    Wah tahniah kepada yang tercalon..kalau konsep satu id satu vote okla kan..kalau bole vote banyak kali ada yg menang sebab undi berkali kali.. Buat mcm AF la..undi 5 ke 10 vote terus..haha

  2. says

    terima kasih denaihati , terharu rasanya bila nama blog akak di senaraikan. betul kata yanmie tu..menang kalah adat bertanding yang penting hendak promosi blog.

  3. says

    Salam,

    Terima kasih DH, masuk tujuannya untuk branding, kalah menang belakang cerita, betul tak? tapi tak semua orang faham kenapa kita masuk, kalau kita/orang lain menang tu kira rezeki dia lah kan.

    Good luck untuk DiGiWWWOW Nuffnang Blogger of The Year, kami ada sentiasa menyokong, kalah menang belakang cerita, yang penting masuk seronok, kadang2 dengan contest macam ni dapat mengeratkan ukhwah.
    Entri terbaru yanmie – Kek Birthday Untuk AimanMy Profile

  4. says

    owh terharunye bila mendapat promote kat sini… segan betoi. ape ape pon.. same same la kita vote. undian cume sekali untuk sorang. agak pelik sistem undian berdasarkan login id. dia tak base pada undian harian. so sapa dah vote… dah tak boleh vote lagi, kecuali vote pada kategori yang lain.

    itu masa hari tu la.. sekarang ni tak sure.. jap nak tengok.. rasa macam addhoc sangat orang yang buat sistem undian ni. ape pon selamat bertanding bro.

    terima kasih sekali lagi :D
    Entri terbaru Azman Ishak – Thank you for your submissionMy Profile

Trackbacks