Anugerah Blogger Malaysia 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, tiba-tiba aku terfikir Anugerah Blogger Malaysia 2011. Aku lemparkan idea ini di twitter dan facebook ayat ni “2011 ni kalau buat anugerah blogger ada ke sambutan?“. Alhamdulillah feedback yang diterima sangat positif.

sbb2015 blogger malaysia

Antara feedback yang diterima dari rakan-rakan twitter dan facebook :

@Zianazone confirm ada …. sy yg 1st sokong.

@Roslan_Nazri nak bagi idea gune nama blogger awards atau shout bloggers

@Saya TakKisah cool! buat je! kasi gempak Blogger Shout Awards!

@nama_sy_pakeri bagus gak kalau ada anugerah untuk blogger ni asyik2 artis je yang dapat … blogger pun nak gak

@fabulousnana musti ada

@ilisaharudin mesti ada punya. blogger semakin hebat kini

@MrKayMY aku mmg ada cadangan nak buat. tp takde modal

@beautifulnara ada sambutan tapi kena wat grand2

@zoolligakampung bagus buat award blogger …. anugerah blogger tak laku boleh masuk sekali

@jeogrimjow ku join sebagai penganjur

Joom kongsi idea di ruang komen manakan tau kot ada idea yang lebih baik.

[ad#nuffnang336]

426 Comments

      1. Sekurang-kuranya ‘award’ dapat memberi mereka motivasi untuk terus berusaha memberi atau menjadi yang terbaik…hehehe

        1. bayangakn di adakan..dan secara live di TV..hahahha blogger2 smua akan dihargai ;p…maka banyak lah gossip diantara blogger yang akan timbull..ehhehe

            1. betul tu..liputan dari pada media amat penting nya..ia juga salah satu sebab kenaikan atau kejatuhan seseorg artis pada masa skrg 🙂 meida memainkan peranan penting..xsalah jika suatu hari nanti..blogger merupakan satu aset yang amat penting

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!