Lisa Surihani dan Yusry tamatkan zaman bujang ada yang kecewa

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, banyak pulak trafik yang masuk dari keywords Lisa Surihani. Mungkin kerana entri “Lisa Surihani Ratu Sosial Media Malaysia” tetapi bukan itu yang dicari. Yang mereka cari adalah berita terkini perkahwinan Lisa Surihani dengan Yusry, gambar majlis pernikahan Lisa Surihani, gambar majlis resepsi perkahwinan Lisa Surihani dan video pernikahan Lisa Surihani. Kabarnya ramai jejaka yang kecewa setelah tersebar gambar pernikahan Lisa Surihani dengan Yusry KRU.

Lisa Surihani dapat seutas rantai Platinum sebagai mas kahwin bersama wang hantaran yang dirahsiakan (baguslah buat apa nak tunjuk-tunjuk) dan 7 dulang barang-barang hantaran. Kepada yang belum tahu harga platinum ni lebih kurang je dengan harga emas. Pernikahan Lisa Surihani dan Yusry berlansung di Hotel Marriot, Putrajaya pada 23/2/12. Majlis resepsi perkahwinan Lisa Surihani Dan Yusry akan diadakan pada 26/2/12 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC). Kabarnya akan ada siaran lansung majlis resepsi perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry oleh Astro Awani 501 bermula 25/2/12 sehingga pada majlis resepsi tersebut.

Video Majlis Ijabkabul Lisa Surihani dan Yusry.

 

Selamat Pengantin Baru untuk Lisa Surihani dan Yusry. Semuga berkekalan bahagia sehingga ke Syurga.

Boleh dapat update terkini Majlis Resepsi melalui Sosial Media beliau di Facebook Lisa Surihani dan Twitter Lisa Surihani. Adakah Lisa Surihani akan update kisah kehidupan baru bersama Yusry di sosial medianya, kita tunggu.

Video Promo Majlis Resepsi Lisa Surihani dan Yusry

Firman ALLAH SWT dalam Surah An-Nur 24:32 yang maksudnya “Dan kahwinlah orang bujang (Lelaki atau perempuan) dari kalangan kamu, dan orang yang salih dari hamba-hamba kamu, lelaki dan perempuan. Jika mereka miskin, Allah swt akan memberikan kekayaan kepada mereka dari limpa kurnia-Nya, kerana Allah swt Maha Luas (rahmat-Nya dan limpah kurnia-Nya), lagi Maha Mengetahui”


Spread the love

181 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!