WordPress version 3.0.1 released

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, beberapa hari lepas dah nampak button upgrade WordPress 3.0 ke WordPress 3.0.1 di dashboard tapi seperti biasa aku tidak akan terburu-buru menekan button tersebut. Aku akan tunggu green light daripada hosting Serverfreak supaya tidak berlaku sebarang masalah almaklumlah aku bukannya mahir nak uruskan masalah blog ni. Setelah beberaapa hari menunggi akhirnya aku mendapat email yang di tunggu. Setelah menerima email ini perasaan lebih yakin untuk upgrade

The following script updates are available:

WordPress 3.0.1:

Homepage

http://www.info.denaihati.com

To upgrade these scripts go to your Control Panel -> Softaculous -> Installations. There you will be able to update the scripts.

From Softaculous

Control Panel untuk upgrade WP 3.01

Ni yang aku seronok dengan Serverfreak. Blog aku sudah upgrade ke WP 3.0.1 sudahkah ANDA?

Pengumuman dari WordPress : After nearly 11 million downloads of WordPress 3.0 in just 42 days, we’re releasing WordPress 3.0.1.

[ad#Mangga 300]

242 Comments

  1. saya hanya pengguna blogspot
    duk kat balik tiang mengintai je orang2 hebat berbicara

    terima kasih menziarah di blog saya yang tak semenggah mana dan menitip komen lagi
    Curahan rasa cikgunormah@klcitizen @ ..bebelMy Profile

    1. Jangan merendah diri sangat. Saya pun bermula dengan blogspot selam 1 tahun untuk membiasakan diri dengan dunia blog kemudian berpindah ke serverfreak cadanganan Kak jie. Hosting ni minta saya pindah ke wordpress so saya mencuba dan nampak menarik juga.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!