Wakaf Membina Madrasah Tahfiz Sulaimaniyyah

Assalamualaikum dan salam 1 Dunia,

TAWARAN MENAMBAH SIMPANAN TETAP DENGAN MENYUMBANG BAGI KOS RENOVATION DAN PEMBELIAN PERABUT UTK ASRAMA MTS HQ D KAJANG

Madrasah Tahfiz Sulaimaniyyah Kajang

Alhamdulillah pihak Madrasah Tahfiz Sulaimaniyyah telah menyewa dua buah banglow 3 tingkat bagi tujuan pejabat HQ MTS dan asrama pelajar-pelajar seramai 50 orang yang akan berangkat ke Turki.

Penambahan kos pembinaan sebanyak RM 50,000.00 masih diperlukan untuk tujuan renovation tandas dan pembelian perabut ( katil, locker, air cond, langsir dll)

Sehubungan itu pihak MTS membuka ruang sumbangan satu lot RM 100.00 untuk para ibubapa, saudara mara n rakan2 utk kita bersama2 menggerakkan dana ini.

Infaq boleh di masukan ke account MTS:

ACCOUNT NO : 5622-6350-6887

Nama: MTS BANGI CENTRE

Bank : Maybank

Sila hantar bank in Slip untuk record ke 0185737467

Semoga infak yang sedikit ini akan menjadi wasilah kita mendapat syafaat Al Quran kerana bersama2 menyokong usaha membina taman-taman syurga al quran ini..insya Allah.

Asrama MTS Konya Turki
Asrama MTS Konya Turki

Alhamdulillah pihak Denaihati telah menziarahi berpuluh-puluh madrasah tahfiz Sulaimaniyyah di Turki ketika Kembara Turki pada awal tahun 2014. Pihak Denaihati bersama eQurban juga adalah antara pengasas membina madrasah tahfiz sulaimaniyyah di Kemboja. Jangan lepaskan peluang yg hebat sebagai pelaburan negeri akhirat yg tiada kesudahannya juga sebagai cahaya terang di dalam alam kubur kelak.

Kalau sebelum ini kita membantu Madrasah Tahfiz An Nur pasti kali ini kita boleh membantu lagi. Rakan yang budiman juga boleh mewakafkan duit anda hanya RM55 di Wakaf Bisnis Denaihati.

Nota : Memberi ada kunci segala kejayaan.

139 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!