Top 10 Facebook Page Malaysia

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, kisah Facebook sentiasa sahaja panas dengan berbagai gosip, luahan perasan, caci maki hamun sehinggalah dijadikan tempat menyebarkan berbagai fahaman gerakan seperti gerakan murtad. Kepada yang bijak Facebook juga menjadi lubuk mengumpul duit tetapi tidak kurang juga yang menipu dan tertipu. Sebelum ini Facebook baru mengubah berbagai syarat seperti yang aku tulis dalam entri “Facebook tidak benarkan promosi percuma” dan terkini Kerajaan mewajibkan perniaga online termasuk yang berniaga di Facebook mendaftar.

Facebook sudah menjadi lubok duit

Semua ini isyarat berniaga di Facebook bakal menjadi semakin susah kecuali kepada mereka yang rajin belajar selok belok berniaga di sosial media. Ramai sifu-sifu Facebook yang menganjurkan berbagai seminar mengajar cara buat duit dengan facebook. Kepada yang berniaga menggunakan Facebook page kena pastikan likes banyak, berkualiti dan dari Malaysia bukan robot seperti sebilangan kecil penipu yang menjual page dengan harga murah. Bukan susah sangat nak tingkatkan likes sebuah Facebook page yang penting tuan page kena rajin belajar seperti membaca buku “Cara meningkatkan likes hanya dari Malaysia“. Setelah banyak likes kenalah kongsikan informasi yang bermanafaat mengikut niche follower tersebut.

buat duit dengan facebook

Untuk berjaya dalam perniagaan di Facebook bukan sekadar mempunyai page yang ramai follower tetapi mesti juga mengetahui cara menjual produk mengikut trafik yang sesuai. Sudah pasti bisnis tidak akan menjadi kalau nak berniaga komestik kepada follower lelaki atau menjual viagra kepada follower wanita. Setiap usahawan online ada cara tersendiri dan ada yang menggunakan Sistem Trafik Percuma yang terbukti telah membantu ramai usahawan Facebook.

[box type=”shadow”]Sponsor Ads

Panduan Lengkap buat duit dengan Facebook. Klik Sini[/box]

Pelik juga bila ramai dikalangan pengguna Facebook yang mengabiskan masa berjam-jam sehari bersosial mengabiskan duit membayar bil internet. 2015 ini anda semua kena berubah nak bersosial boleh tetapi kenapa tidak ambil peluang buat duit online. Kalau malas sangat nak buat promosi guna sahaja sistem robot untuk mempromosi produk anda di Facebook. Keluarlah sikit modal untuk belajar cara menggunakan sistem robot dengan sifu-sifu Facebook yang hebat atau kalau malas boleh je belajar secara online dengan menonton video “Kuasa Robot Facebook“.

make money online dengan facebook

Macam-macam cara ada untuk berjaya berniaga di Facebook walaupun berbagai syarat dikenakan oleh Facebook dan Kerajaan. Semuanya terpulang kepada kita hendak atau tak nak. Bayangkan kalau Facebook page anda antara top 10 facebook page Malaysia pasti berlipat kali ganda rezeki yang bakal masuk. Adakah mustahil untuk tersenarai di top 10 Malaysia walaupun anda bukan selebriti. Tidak mustahil tak percaya tengok senarai di bawah bukan semuanya selebriti.

Senarai Top 10 Facebook Page Malaysia (jumlah pada 18/12/2014)

  1. Upin & Ipin : 10,940,314
  2. Penmerah [dot] com : 5,134,884
  3. Tintu-Mon : 4,806,906
  4. Nama-nama Islam : 3,851,722
  5. Zizan Razak : 3,559,947
  6. Air Asia : 2,902,071
  7. Lisa Surihani : 2,748,888
  8. Berita Harian Online : 2,731,610
  9. Najib Razak : 2,728,985
  10. Islam Itu Indah : 2,514,811

Sekarang likes Facebook page Denaihati Network sudah melebihi 1 Juta berada pada ranking 74 dan bertambah setiap hari. Matlamat 2015 untuk masuk top 10 Facebook page Malaysia dan mengandakan pendapatan online melalui perniagaan di facebook. Anda bila lagi?

124 Comments

  1. Paling x minat ak dengan sape2 yg guna islam untuk dpt likes atau untung.. Klau smbil2 lain citr.. Juga blog yg letak artikel lucah, gosip artis… nk kongsi skit ape yg ustz bgtau.. Gmbr manusia islam atau bukan islam ghairah atau x, x boleh upload klau x ttup aurat wlaupn hanya dedah siku sikit.. Tp kartun tkpe slagi x mnggairahkan..

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!