Top Link Referrer untuk Acer Aspire One

Salam 1Malaysia, hari ini aku nak kongsi senarai top link referrer dari google analytics untuk tarikh 10/4/2010 – 15/5/2010. Kenapa 10/4/2010 kerana contest untuk menang Acer Aspire One bermula pada tarikh tersebut. Semuga senarai top link referrer terkini ini akan menjadi panduan untuk merancang strategi yang paling baik untuk terus kekal sebagai referrer paling top di denaihati. Berbagai strategi boleh digunakan antaranya memasang banner di sidebar, memasang banner di setiap entri, letakan link denaihati di dalam entri terbaru, buat blog review untuk denaihati dan anjurkan mini contest yang link ke denaihati. Mungkin teman-teman ada strategi lain jom kongsikan, ILMU jangan disimpan untuk diri sendiri sahaja.

Senarai Top Link Referrer

Nota : bukan semua yang tersenarai adalah peserta contest Hidup Untuk Memberi.

Untuk maklumat :

1. PENYERTAAN contest ini akan ditutup lebih awal dan ada juga yang mencadangkan contest ini hanya dibuka untuk 100 peserta sahaja.

2. Aku juga akan membuat special entri contest Hidup Untuk Memberi dalam bahasa English (kerjasama dengan Incik RestnRileks) dalam masa terdekat atas permintaan rakan-rakan yang mempunyai blog berbahasa English.

3. Semua hadiah untuk pemenang kedua, ketiga dan lain-lain akan diumumkan selepas PENYERTAAN contest ditutup.

4. Terima kasih kepada sponsor yang sudi sponsor contest ni. Kepada yang berminat samada individu atau syarikat boleh sponsor cash, produk, hosting, iklan dan lain-lain. Berminat untuk sponsor boleh terus Boleh bertanya terus hubungi aku melalui  twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact.

Jangan lupa untuk membaca entri daripada penulis jemputan pertama denaihati yang sangat menarik bertajuk Media cetak dan laman web serta blog secara am.
[ad#advertlets336]

304 Comments

  1. @steward john, *@Dya, Haha.. yer la.. Bagus juga daily commentators ni. Tapi tak tahu berapa dah jumlah comment kita untuk bulan ni.

    yap .. hrp2 nya mencukupi la komen yg dya bg utk masuk at least top 3 commentators hehe

  2. ah moy nak betulkan sikit dlm entri ni bley x?
    sepatut Bahasa Inggeris bukan Bahasa English…kalau nk sebut sebagai English, hapuskan ‘bahasa’…tiada istilah bahasa English…harp maklum..terima kasih.:) 😛

    1. @Ah Moy, Wa… bagus ah moy. Tapi lagi bagus kalau kita tambah sikit “ENGLISH LANGUAGE”. Kadang kala orang rujuk ENGLISH sebagai satu bangsa, iaitu Bangsa inggeris dari Britain.

      1. @Steward John, yg nombor satu tu, er.. hurm.. aa… (taktau nk cakap ape..)
        .-= Pisyek´s last blog ..13 Perisian Wajib Pasang =-.

          1. @Steward John, hari2 sebut buleh demam nnti… haha..
            .-= Pisyek´s last blog ..Pasca WordCamp Malaysia 2010 =-.

            1. @Pisyek, lagi teruk kalau sampai ngigau2… haha…
              .-= Pisyek´s last blog ..Pasca WordCamp Malaysia 2010 =-.

  3. ben lagi teratas…
    hmmm apa yang dicadangkan oleh DH semuanya dah ada dalam pemikiran cuma tak terpikir jer nak buat contest untuk link ke DH
    p/s: terlepas lagi jadi pengomen pertama
    .-= yangbaik´s last blog ..Salam buat semua =-.

    1. @yangbaik, Macammana nak naik dekat list paling atas tu? sedang memikir…
      .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

  4. Top 6 ni mantep gila la… Nama yang hebat dalam dunia bloggers. Macam mana mau berentap dengan dorang ni…
    .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

    1. @Steward John, bukan semua yg top tu join contest. Ni lah masa nak guna skill dan strategi untuk menarik minat blogger yg dtg ke blog kita keluar dari link yg kita nak.

    1. @marki, jangan kecewa sebelum berakhir susun strategi insyallah. Kedudukan top link referrer masih belum jauh lagi dan sangat dekat antara satu sama lain.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!