Sharp 100 Years Anniversary ada hadiah hebat #Sharp100

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, semangat Euro 2012 semakin membara walaupun pasukan favorite Oranje dah tewas diperingkat kumpulan. Setiap kali menonton siaran lansung Euro 2012 pasti akan menonton iklan TV Sharp Aquos. Macam best pulak kalau tengok final Euro 2012 dengan skrin besar TV Sharp Aquos baru terasa berada di dalam stadium. Memang sesuai sangat Sharp yang bakal menyambut Sharp 100 Years pada 15 September 2012 menjadi penaja utama Euro 2012.

Masih teringat lagi peti ais pertama yang aku beli warna hijau jenama Sharp memang tahan lama. Selama ini memang aku tak pernah tahu Sharp ni dah ada di atas muka bumi sejak tahun 1912 dan sekarang telah menakluki hampir keseluruh dunia. Produk Sharp nampaknya pun berkualiti dan ada kelainan dan pasti akan lebih bagus untuk 100 tahun akan datang.

Sempena ulang tahun ke 100 Sharp telah menganjurkan kempen “My Sharp Our Future” serentak di sembilan buah negara iaitu Australia, Malaysia, Indonesia, New Zealand, UEA, Philippines, Singapore, Vietnam dan Thailand. Terima kasih sangat kepada Sharp yang telah sudi memilih blog Denaihati salah satu blog daripada 9 buah negara yang terlibat untuk sambutan Sharp 100 Years.

Sharp 100 Years Anniversary

Sharp sangat menghargai sokongan yang telah diperi oleh pengguna diseluruh dunia. Sebagai menghargai sokongan yang telah diberi selama 100 tahun yang lalu dan 100 tahun akan datang ada hadiah istimewa untuk yang menyertai “Anniversary Share“.

Sharp Anniversary Share

Untuk menyertai “Anniversary Share” Rakan Blogger hanya perlu kongsikan GAMBAR atau VIIDEO sambutan ulangtahun atau apa-apa juga momen yang terindah anda bersama keluarga atau teman-teman. Hadiah memang menarik iaitu Kembara ke Pantai Barat, USA untuk 2 pasangan paling bertuah dan Produk Sharp untuk top 5. Tapi sebelum menyertai pastikan baca syarat penyertaan dengan teliti antaranya saiz video tidak boleh melebihi 5MB dengan format (.mov.mpg/.mpeg(1/2).wmv.avi(DivX/XviD/H.264/WMV9).flv.RM(RMVD) dan gambar tidak boleh melebih 2MB dengan fomat (.jpe/.gif). Untuk mengirim gambar dan video serta membaca syarat yang telah ditetapkan klik POST NOW di Share.sharp100years.com.

Kempen “Anniversary Share” Sharp 100 Years bermula pada 11/6/2012 dan akan tamat pada hari Ulangtahun Sharp ke 100 pada 15 September 2012. Rakan masih mempunyai banyak masa memilih momen terindah untuk dikongsikan manalah tahu terpilih mengembara ke Pantai Barat, USA (ini kembara impian aku dan teman-teman kembara europe). Untuk membaca lebih lengah cara-cara menyertai “Anniversary Share” klik je “Win A Trip to the West Coast USA” di Share.sharp100years.com.

Empat lelaki kacak berangan nak Kembara ke West Coast USA

Untuk melihat foto dan video menarik yang telah berjaya menyertai “Anniversary Share” boleh lawati FB Anniversary Share News Sharp memang dah banyak gambar-gambar yang dikongsikan. Aku memanglah nak join sebab utama hadiah Kembara ke Pantai Barat, USA kalaulah dapat memang terbaiklah jimat belanja. Ada sesiapa yang berana nak join?

Joom layan video menarik sempena Sharp 100 Years di Sharp100years.com.


Spread the love

186 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!