Pengalaman main dengan jiran

Aku tengah tak abis fikir ni macam mana ada pelawat blog ni yang singgah ke blog denaihati dengan menggunakan keywords yang seksi (seksi ke???). Tengok je kat keywords terHOT kat sidebar tu. Begitulah naluri manusia tak boleh nak dihalang. Aku dulu rajin juga survey keywords nakal ni almaklumlah darah muda seperti Wanita Melayu Seksi, Seksi tu lah Seksi ni lah dan macam-macamlah tapi sekarang dah tak buat lagi.

Aku memang pernah buat entri Pengalaman Berjiran Wanita Bujang dan Ronaldo senilai RM462juta .. Anda berapa? tapi tidak pulak kena mengena dengan 2 keywords tersebut.

Ada seorang teman @Twitter yang tanya samada aku ada jual ubat kuat ke? Bagus juga soalan ini , macam idea bagus je untuk projek 2010.

Keywords yang mengungguli mengikut senarai tetap Hidup Berani Untuk Gagal. Jangan lupa singgah juga ke entri lain paling POPULAR di denaihati.com :

————————————————————————-

Masalah seksual pada suami menyebabkan isteri mencari makan diluar dan tidak kurang ada main dengan suami orang. Masalah begini tidak akan berlaku sekiranya suami bertindak dengan mencari penawar kepada masalah yang dihadapi.

Rahsia terbaik buat para suami yang ingin memuaskan isteri dengan cara yang sensasi

Bertindak sekarang sebelum terlambat kerana ada ramai lelaki dan suami orang yang mempunyai daya seks yang kuat sehingga boleh menambat hati isteri anda yang sedang gersang.

383 Comments

  1. How sport! Who doesn’t like a puzzle? And, of routine, it’s merciful temperament fitting for equal to want to be “many” than the interlude and personalize it with their own artwork. At least, an artistic and creative person would consider that conduct!
    Regards, Joe

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!