Buat Duit dengan Sponsored Tweets

Banyak sungguh pemintaan minta aku cerita lebih terperinci al kisah buat duit dengan Sponsored Tweets. Kalau tak silap aku join sebulan yang lepas melalui Zul’s Blog. Aku jadi bersemangat apabila aku tengok JohnChow (Jutawan Online) pun promosi Sponsored Tweets.

1. Syarat utama untuk join mesti mempunyai lebih 100 twitter follower, akaun twitter berusia lebih 60 hari dan mempunyai lebih 100 twitter update.
2. Sebelum Sign Up pastikan ANDA login akaun Twitter. Setelah login akaun Twitter ANDA boleh terus Sign Up dan link kan Sponsored Tweets dengan akaun Twitter.
3. Setelah Sign Up terus klik My Accout dan update informasi supaya akaun Sponsored Tweets boleh menghasilkan Duit secepat mungkin.
a. Ubahkan nilai per tweet mengikut cadangan (nilai untuk aku sekarang USD17 per tweet).
b. Pilih 1 daripada 9 katogeri yang bersesuaian dengan ANDA.
c. Yang paling penting pilih KEYWORDS sebanyak boleh kerana iklan yang akan dikirim untuk ANDA re tweetkan adalah bergantung kepada pilihan KEYWORDS. Berikut adalah KEYWORDS pilihan aku : movie, music, forex, medical, automobile, investment, mobile, food, sport, fashion, health, computer, business, travel, marketing, technology (boleh diubah bila-bila masa).

Setelah updatekan detail apa yang perlu hanya tunggu rezeki datang. Apabila ada iklan yang sesuai dengan KEYWORDS maka Sponsored Tweets akan maklumkan untuk ANDA re tweet kepada follower. Ada yang tanya apakah perlu follower yang ramai daripada luar negara. Jawapan YA jika ANDA bersungguh-sungguh untuk Buat Duit dengan Twitter dan TIDAK jika hanya untuk bersosial. Untuk dapat Twitter follower secara percuma klik twitter free dan twitterviral

Contoh income

ANDA boleh Buat Duit tambahan dengan Sponsored Tweets dengan mempromosi link affiliate ANDA kepada teman-teman yang berminat. Sponsored Tweets ni lebih kurang Churp Churp cuma kelebihannya lebih International. Jom join @ Sponsored Tweets. Sebenarnya ada banyak lagi peluang Buat Duit dengan Twitter seperti Ad.ly (Nilai akaun twitter aku USD17 per tweet), BeaMagpie dan lain-lain. Semuanya daftar percuma. SELAMAT MENCUBA dan HIDUP BERANI UNTUK GAGAL untuk BERJAYA.
[ad#HTML]

Terima kasih semua  kerana follow Sponsored Tweets.

105 Comments

  1. Pingback: Buat duit dengan SponsorTweets | Blog wrizuan[dot]net
  2. trims buat postingani ini, mampir juga ke blog saya ya.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!