Mari sama-sama kita bantu KAK YONG

Spread the love

Sempena ulangtahun perkahwinan kami semalam aku mendapat satu lagi kabar gembira apabila kocek aku bertambah lagi.

This is to inform you that BRAIN SUCCESS SOLUTION has transferred RM343.52 to your Maybank account for  Komisyen DapatWang 15Nov on 11/20/09 12:48:19 via Maybank2u.com.

Ini adalah payment kedua yang aku terima daripada Projek Berani Gagal Network dan sangat berharap bukan yang terakhir. RM343.52 adalah antara jumlah yang paling besar aku pernah terima semenjak berkecimpung dalam bisnis online. Tapi aku pasti ramai teman-teman yang pernah dapat lebih banyak daripada itu.

Alhamdulillah jumlah team Berani Gagal Network sudah mencecah 40 orang tetapi tidak semua yang buat kerja mungkin mereka menunggu bukti payment pertama. Bagi teman-teman yang terus klik hari-hari jangan mengeluh insyallah usaha kita bukan sahaja dibalas duit tapi lebih besar pahala kerana membantu menjana pendapatan kepada teman yang lain.

Seperkara lagi Aku tertarik dengan Projek Bantu Kak Yong yang dianjurkan oleh blog Mysuperkids untuk mengumpulkan dana membelikan laptop untuk Kak Yong bagi menjana pendapatan tambahan untuk membantu keluarganya. Untuk itu aku juga ingin turut serta membantu Projek Bantu Kak Yong ni. Semua pendapatan denaihati hasil dari DapatWang.com untuk 2 hari bermula jam 8.00 am 21/10/09 hingga 8.00 am 23/11/09 akan di sumbangkan kepada Projek Bantuan Kak Yong.

Kepada semua pelawat blog setiap klik ANDA @ http://bit.ly/2UCOPI bernilai RM0.30 sangat berharga yang akan disumbangkan kepada Projek Bantuan Kak Yong. Insyallah bantuan kita yang sedikit ini jika dikumpul akan menjadi bukit dan pasti kita sama-sama dapat membantu Kak Yong yang dalam kesusahan.

Kepada teman-teman yang berhasrat untuk bersama dengan Berani Gagal Network sila terus ke http://bit.ly/3uthGz. Insyallah dengan izin Allah kejayaan pertama dengan DapatWang.com merupakan langkah pertama untuk melangkah dengan projek online lain. Peratusan kejayaan bekerja secara pasukan adalah lebih tinggi daripada bekerja sendiri. Syarat paling penting untuk berjaya mesti BERANI GAGAL bukan sahaja dalam bisnis online juga dalam kehidupan sebenar.

JANGAN LUPA KLIK BANNER DI BAWAH SEBAGAI SUMBANGAN KEPADA KAK YONG. HARI INI HARI KAK LONG BESOK LUSA MUNGKIN HARI KITA.

[ad#nuffnang336]


Spread the love

13 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!