Kisah Sebenar Ketika Pemeriksaan JAIS Berserta Bukti

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, panas isu JAIS serbu Gereja masih diperkatakan di sana-sini. Sesama Islam pun tidak sepakat dalam isu sebesar ini. Ada pemimpin Islam yang menyamakan kehadiran 12 umat Islam dalam program Thank Giving di Gereja dengan lawatan rasmi DS Najib Razak ke Vatican. Entahlah aku yang jahil atau pemimpin Islam ini yang keliru.

Isu ini memang isu sensetif silap cakap boleh hilang entah kemana. Aku tak mahu ulas panjang lebar sekadar nak berkongsi beberapa bukti.



Kalau nak tahu Kisah sebenar ketika pemeriksaan JAIS beserta bukti sila terjah @ Islam Itu Indah.

Kalau rakan-rakan sokong ketegasan Datuk Dr Hasan Mohd Ali @ Datuk Aku dibelakang Anda.

JANGAN BIARKAN ISU MEMURTADKAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA MENJADI BARAH TANPA PENYELESAIAN.

40 Comments

  1. Afiffuddin
    Pergh, investigation yg mendalam nie.
    Curahan rasa Afiffuddin @ ..Kuntao Marketing Review – Pakej Kuntao Generator Kembali!!

    apa kata masjid atau majlis agama buat majlis macam diorang kita panggil penganut hindu , budha , kristian buat makan -makan percuma tiap hari jumaat than terangkan kebaikan islam dalam bentuk amali . then buat wacana atau dialog antara agama dan mencari kebenaran panggillah ulama2 hebat macam Dr Zakir Naik ke sape untuk berdialog dengan paderi kristian

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!