Kisah Blog Anda

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, apabila google ketatkan syarat untuk dapat PR maka ramai blogger termasuk blogger otai dah tak kisah sangat dengan PR. Tak kurang juga blog yang rendah PRnya dapat trafik dan income yang lebih dari blog yang tinggi PRnya dan ini membuatkan PR mula dilupakan dikalangan blogger dan malah ramai blogger baru lansung tak ambil pusing tentang PR.

Komen daripada kebanyakan blogger mereka tak kisah PR yang penting boleh terus berblog, menulis dan berkongsi ilmu, kisah suka dan duka. Kali ini aku nak bagi peluang kepada semua blogger untuk tulis review ringkas kisah blog anda di ruang komen semuga dengan cara ini kita boleh saling lawat melawati antara satu sama lain. Jangan lepas kan peluang ini. Insyallah besok aku nak share kisah aku ditahan polis sebaik sahaja sampai ke negara yang sedang aku lawati.

Selamat berkongsi kisah blog anda.

[ad#nuffnang336]


Spread the love

115 Comments

  1. kemarin aku buka website ku fine-fine saja,tetapi siang ini ketika aku buka alangkah terkejutnya aku karena situsku mengarah ke sidoparking…..padahal domain ini nextgent.tk telah saya taruh di blogspot.ketika saya buka dot tk domain tersebut sudah hilang dalam daftar domain ku…apa yang terjadi..padahal aku masih awan soal yang gini.ginian…memang aku pernah memarkirkan domainku yang lain tetapi domain NEXTGENT.TK tidak pernah…..anyone please help me?

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!